Koi wa Ameagari no You ni

Kapcsolódó kép

Az anime már első látásra szimpatikussá vált számomra. Az első rész elemzésekor pedig feltűnt az a nagyszerű tény,hogy a készítők a szereplők megrajzolásával még hangsúlyosabbá tették a belső tulajdonságaikat. Pár idétlen figura és megvan a komikum is. Tehát a grafika eltér ebben-abban a mostani,szinte egyforma stílustól. A második pozitív dolog pedig az opening. Imádtam annak is az egyediségét és a zenéjét is. Általában áttekerem vagy legalábbis belepörgetek az opening-be nem tudom,hogy mások hogy vannak ezzel. Azonban ennél az animénél ezt kihagytam,mert annyira megfogott.Ami a tartalmat illeti,a romantika mellett teljesen hétköznapi,humoros pillanatokba is betekintést nyerhetünk.
A történet egyszerű,de átérezhető annak komolysága. Tachibana Akira 17éves lány aki suli mellett részmunkaidőben egy családi étteremben dolgozik. Már az első részben kiderül,hogy az ott dolgozó,45 éves elvált menedzser nem közömbös Tachibana számára. A történet tehát adott és az ő kapcsolatukról szól. Vajon hogyan alakul majd?


Részek Online:

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész ÚJ
9.rész ÚJ
.
?.rész
(Fordító: amori.hu)

A sorozat jelenleg is fut.ezért nincs több része egyelőre. Hetente jelenik meg Japánban, a fordító ezek után tudja feliratozni. A türelmeteket ő is köszöni.


Képtalálat a következőre: „Koi wa Ameagari no You ni cover anime”

Megjegyzések