Grisaia no Kajitsu

Képtalálat a következőre: „Grisaia no Kajitsu cover”

18 éven aluliaknak nem ajánlott!

Nem véletlenül kapott ez az anime 18-as korhatárt. Azt már most le szeretném szögezni az elején, hogy nem horror animéről beszélünk! Nagyon durva témákat feszegetnek a történetben, így aki az ilyesmit nem nagyon bírja az most tegyen egy 360°-os fordulatot és menjen ettől a poszttól kicsit messzebbre. Viszont, aki itt maradt velem az elég bátor ahhoz, ezek szerint, hogy végig nézze ezt a rettenetet. ÉS most nem arról beszélek, hogy szar volt, hanem konkrétan maradandó lelki sérüléseket okozott nekem ez az anime pár napig, pedig általában bírom az ilyeneket. Szó lesz itt kannibalizmusról, gyilkosságról, vagy egyszerűen a diákok nem hétköznapi háttér sztorijairól. Aki bíra az ilyet, annak ajánlom figyelmébe, mert amúgy eszméletlen az egész. Kicsit lassan indul be az elején, de higyjétek el, megéri. :D

Történetünk egy teljesen "átlagos" középiskolában játszódik, ami annyiban tér csak el a többitől, hogy összesen öt diáknak és egy darab pedagógusnak (aki az igazgató is) ad helyet. Ennek oka az ott tanuló "átlagos diákok" múltja lehet. Ugyanis ebbe a középiskolába azon diákok járnak, akikkel a múltban olyan dolgok történtek, amik miatt lehetetlen számukra egy normális iskolába járni, beilleszkedni. Történetünk ott kezdődik, hogy az öt diák közé, akik mellesleg mind lányok, érkezik egy férfiember, aki szintén a normális iskolaélet reményében választja az intézményt. Ismeretlen okoknál fogva kinevezik a gondnoknak is. Történetünk során nyomon követhetjük, hogy újdonsült gondnokunk, hogyan boldogul a lányok kényes, bajos dolgaival, melyek nem ritkán elég extrém helyzetekhez vezetnek. Persze azt is megtudjuk, vajon hogy sikerül főhősünknek beilleszkedni ebbe a fura bagázsba és, hogy miként sikerül az az áhított normális iskolai élet. (Animeaddicts)

Részek online:

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
Megjegyzések

 1. Megmondom az őszintét a,van benne kannibalizmus,beharangozóval valami,durvára számítottam.
  De igazándiból aranyos egy történet a halálesetek nem valami durvák persze csak az utolsó pár részben azok de akik nem látták még azoknak ezt a részt nem lövöm le. csak annyi hogy az emberek beteg állatok tudnak lenni az ilyen események során. köszi nekem tetszett.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy elnyerte a tetszésed! :D

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre