Fukumenkei Noise

Képtalálat a következőre: „Fukumenkei Noise”

Bármennyire is elnyerte a tetszésemet ez történet, a grafikával nem voltam megelégedve. Túl színes,jó kedvű volt a történet komolyságához képest. Elbírt volna egy komolyabb,érzelmesebb grafikát is. Bár 1-2 szereplőnél eltalálták,a többinél annál kevésbé. De essen szó a zenei részről is. Attól sem dobtam hátast. A főszereplő énekhangja sokkal nagyobb durranásnak volt beállítva,mint amilyen valóban volt. Viszont annak örültem,hogy végre egy keményebb zenei műfajt is beleillesztették,nem csak az idolos animéket kapjuk. Tehát önmagában szerintem egy jól kitalált történet lett,csak a megvalósítás lehetett volna jobb,és akkor talán számomra emlékezetes anime lenne,nem csak egyszer nézhetős. Kicsit sajnálom is,mert a mangából kiszedett képek alapján nagyon ígéretesnek tűnt.Elméletileg lesz egy live action film is idén,2017-ben. Talán jobbá teheti a véleményem róla. Ezektől függetlenül nézzétek meg. Mindenben van valami hiba,kinek mi tetszik. Nem mondom,hogy nem jó anime,csupán számomra ezek a pontok zavaróak voltak.

Arisugawa Nino kiskorában rengeteget énekelt, hála a gyermekkori barátjának és első szerelmének, Sakaki Momónak. Mikor azonban a fiú nyomtalanul eltűnt, Nino bánatában felhagyott az énekléssel, ám a hangját ezt követően sem tudta elfojtani, ami lassan átalakult nála egyfajta kiabálási kényszerré, ezért szájmaszkot kezdett viselni ennek kontrollálására. Majd betoppant az életébe a dalszövegeket író Yuzuriha 'Yuzu' Kanade, aki újra megszerettette hősnőnkkel a saját hangját. Középiskolába lépve Nino bekerül a zenei bandák világába, és reméli, hogy a zene egy nap újra összehozza hármójukat.(Animeaddicts)

Részek Online:

(Fordítás: http://amori.hu/)

Kapcsolódó kép

Megjegyzések

 1. wááh imádom ezt az animét. De nem hiszem, hogy így, 12 rész után van vége, mert az nagyon genya lenne!

  VálaszTörlés
 2. imádtam, és remélem lesz folytatás, mert nekem olyan lezáratlan a vége.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem lesz. Később már a live action is elérhető lesz..

   Törlés
 3. Imádtam. ..Minden pillanatát! A zenék is nagyon jók benne! Köszi a feltöltést! Várom a folytatást, hátha... ��

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A folytatásról sajnos nem tudok semmit,de a live action már novemberbe megjelent Japánban,talán lassan elérhető lesz a videó valahol nálunk is.

   (【ENG SUB】Fukumenkei Noise Live Action Movie Full Trailer )
   https://www.youtube.com/watch?v=dhTXDn3I1R0

   Törlés
 4. Nekem nagyon tetszett az anime, egy nap alatt megnéztem az egészet :D Bár a vége egy kicsit izé lett szerintem, én azt vártam hogy összejön már az egyikkel :D

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre