Kuzu no Honkai

Képtalálat a következőre: „Kuzu no Honkai cover”

18 éven aluliaknak nem ajánlott!

Ezt az animét közvetlenül egy vidám,romantikus anime után kezdtem el nézni.Gondoltam beletekerek,hát ha más jellegű.Egy komoly mondat hallatán rögtön visszatekertem a legelejére és nem bántam meg.Körülbelül 5 perc alatt beleestem az animébe.A borító alapján egy vidám,átlagos shoujo-ra tippelne az ember,azonban ez inkább seinen-nek mondható anime ami a noitamina témakörbe tartozik.Eszerint pedig a +18as réteget célozza meg és hajnalban adják le a részeket.Bár már facebook-on írtam egy kevés véleményt,sokan vannak akik nem követnek ott.Így a következő sorok egy részét onnan másolom :A befejezése váratlan.De azt hiszem ez az anime pont ezért volt jó. A vége épp olyan volt,mint az egész történet többi része,a szereplők jelleme.Talán túl átlagos lett volna a befejezés,ha azt kaptuk volna amire az elejétől kezdve vártunk. Azt hiszem,ilyen az élet. Teljesen eltudom képzelni,hogy ez akár meg is történhet.Együtt tudtam érezni a szereplőkkel,minden egyes fájdalmat,szerelmet és boldogságot remekül közvetített az anime a néző irányába.Az anime végig tartotta a komolyságát.Hát még a végét. Azt hiszem a tanulság mindenkinek levonható az utolsó rész után.

A 17 éves Awaya Mugi és Yasuraoka Hanabi ránézésre egy ideális középiskolás pár, hiszen mindketten népszerűek és nagyszerűen kiegészítik egymást. Azt azonban a kívülállók nem is sejtik, hogy a románcuk csak látszat, miközben a pár mindkét tagja valaki másba szerelmes reménytelenül. Mugi a fiatal tanárnő Minagawa Akane iránt táplál gyengéd érzelmeket, míg Hanabi szintén az egyik tanáráért rajong, aki a családja régi ismerőse. Ők ketten csak azért vannak együtt, hogy egy érzelmektől mentes testi kapcsolat formájában enyhítsék egymás magányát, de ez már nem sokáig folytatódhat így...(Animeaddicts)


Részek Online:

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
(Amori-senpai fordítása [ amori.hu ] )

LETÖLTÉS : http://amori.hu/stuff/befejezett/anime/kuzu_no_honkai/7-1-0-98

Megnéznéd a LIVE ACTION-t is? Kattins IDE és megtalálod!
Képtalálat a következőre: „Kuzu no Honkai”

Megjegyzések

 1. Szia nem találom a 2-3. Részt sem indán sem sehol. Tudnál tanácsot adni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia,ez az anime pár napja jelent csak meg.Nincs még több része.A következő rész még 3 nap múlva jelenik meg,plusz 1-2nap mire lefordítják.Hetente lesz belőle új rész.

   Törlés
  2. ja jólvan rendben :) nagyon szépen köszönöm :) nekem tetszik kicsit keserű a dolog hogy emiatt jöttek össze de remélhetőleg ténylegesen is összejönnek nem csak keserűségből.

   Törlés
 2. Még csak 3 része van?😭ha en vagyok a bena akkor valaki a további részek linkjét meg tudja adni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A kép alatti részen le van írva az,hogy futó sorozatról van szó.Illetve azért van kipontozva és kérdőjelezve.Kint lennének a részek,ha lenne több :) 3-án jelenik meg a 4.rész Japánban.Utána még 1-2nap a fordítás.Hetente vannak új részek belőle. :)

   Törlés
 3. Szia már láttam japánul a következő részt és az érdekelne mikor érkezik meg ide mert már egy hetet késik

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia,bocsi a késői válaszért.Mivel nem én fordítottam ezért én sem tudtam,miért késik a 10.rész. Viszont az egyértelmű,hogy a fordító nem gép,biztos oka volt rá. Kérlek tartsátok tiszteletben,hogy minden fansub ingyen a semmiért cserébe fordítja a sorozatokat.Mindenkinek közbe jöhet bármi,ami fontosabb.

   Törlés
 4. Sziasztok.
  A 8,9,10,11,12.rész miért nem elérhető, miért lett tiltva?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia,sajnos nem tudom. De Amori biztos dolgozik a problémán.

   Törlés
  2. http://amori.hu/stuff/befejezett/anime/kuzu_no_honkai/7-1-0-98 -n letöltheted őket.

   Törlés
 5. Huha ez valami bámulatos volt, nagyon tetszett köszi.

  VálaszTörlés
 6. Sziasztok! 8. Résztől miért van letiltva a videó? Vagy csak én vagyok a bénácska? :D Muszáj folytatnom...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia,nem te, az indavideo sorba tiltja le a felhasználók videóit. A linken amit a részek linkjei alatt találsz,letudod tölteni a fordító oldaláról a részeket :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre