Ansatsu Kyoushitsu

Kapcsolódó kép

14 éven felülieknek ajánlott!

Idétlen és abszurd.Ez a két szó volt a fejembe az első rész után.Két olyan műfajt vegyít magába ami totál nem illik össze.Pontosan ezért lesz ilyen kusza és elképzelhetetlen az egész ami ott történik.Én szeretem elhinni az animék nézése közben,hogy ez akár meg is történhet.Itt nem sikerült.Sőt még annyira sem,hogy végig nézzem.Ez természetesen nem az animét minősíti.Valószínűleg sokaknak tetszik.Ráadásul ebből a keszekuszaságból egy live action is készült,amin én igencsak meglepődtem(nincs magyar felirattal).Pozitívumként tudom mondani,hogy biztos vagyok benne,hogy a borítók ikonikusak lettek a mangánál és az animénél is egyaránt.Tehát a "sárga polip" ötlete nem rossz.

Egy napon a Hold nagy része felrobbant, örökös kifli formára alakítva az égitestet. Az elkövető egy szuper képességekkel megáldott polip, aki megfenyegeti a világot, miszerint egy év múlva a Földdel is ugyanezt teszi, és nincs az a hadsereg, amely ebben megakadályozhatná. Aztán valami oknál fogva azt kéri, az elkövetkezendő egy év során hagy lehessen a Kunugigaoka Előkészítő Iskola, bajkeverőkből és javíthatatlan diákokból álló, E-3 osztályának az osztályfőnöke. A kormány megbízást ad a diákoknak: 10 milliárd jenes jutalom ellenében, a tanév során ragadjanak meg minden kínálkozó alkalmat és vessenek be minden eszközt a tanáruk megölése érdekében. Koro-sensei azonban a legyőzhetetlensége mellett, azzal is nehezíti az amatőr bérgyilkosok dolgát, hogy még első osztályú tanár is.(Animeaddicts)

Részek Online:


Képtalálat a következőre: „Ansatsu Kyoushitsu cover”Képtalálat a következőre: „Ansatsu Kyoushitsu cover”Képtalálat a következőre: „Ansatsu Kyoushitsu cover”
Képtalálat a következőre: „Ansatsu Kyoushitsu live”

Megjegyzések