Nisekoi14 éven aluliaknak nem ajánlott! 

Ezt a könnyed anime-t direkt nyár végére tartogattam.Aranyos,romantikus és vicces.Minden meg van benne.Nagyon tettszettek a szereplők reakciói,külön öröm,hogy félvér a főszereplő.Minden érdeklődőnek csak ajánlani tudom ezt a történetet.

Megismerhetjük a szerelmes pár egyik tagját Ichijou Raku személyében, aki egy teljesen átlagos, elsős gimnazista fiú, akinek - akármilyen hihetetlen - nincsen semmilyen szuper képessége, nem lő lézert a szeméből, nem tud láthatatlanná válni és bolygót robbantani sem, de... A helyi Yakuza család, a Shuei-Gumi ifjú örököse, ami igen sok problémát okoz mindennapi életének folyásában, ugyanis nem volt még barátnője és nehezen barátkozik az iskolában is, de a tíz évvel ezelőtti ígéret még mindig élénken ég emlékezetében, azt az apróságot leszámítva, hogy már nem emlékszik sem a lány nevére, sem pedig arra, hogyan nézett ki. Vajon ki lehet ez a lány? Ez a kérdés lesz a történetünk fő mozgatórugója... Illetve még van itt pár más dolog is...(Animeaddicts)

Részek Online:

Megjegyzések

  1. Sziasztok! Nemrég néztem meg az első évadot és hát mit is mondjak: nem lennék se a srác sem a csajok helyében!!! :D

    VálaszTörlés
  2. Fent van a második évad, bár nem ezen az oldalon! :) Kedvencemmé vált, legfőkébb Kirisaki Chitoge miatt ;) Babszemről sem feledkezek meg, szegény hányszor pofozták meg :D :/ Azt hiszem mondták ,hogy lesz harmadik évad is, vagy is remélem! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre