Marmalade Boy

Kapcsolódó kép

Ebben a történetben az a jó, hogy elhiteti az emberrel, hogy a világon nincs is nagyobb probléma, mint hogy az döntsek, hogy a rengeteg helyes fiú közül melyik tetszik nekem a legjobban, és persze mindegyikük őrülten szerelmes belém...

De akkor nézzük ezt a cseppet sem átlagos történetünket. A fõhõsnõ Miki, azt hiszi, hogy élete teljesen normális kerékvágásban halad, mígnem egyik reggel szüleik közlik: a hawaii nyaralás alatt megismerkedtek egy házaspárral, és mivel beleszerettek a másik pár tagjaiba, ezért nemcsak elválnak, hanem párt is cserélnek! És van még egy remek tervük: hogy ne kelljen elválniuk a gyerekeknek a szülõktõl mindannyian egy nagy házba költöznek. Ugyanis a másik házaspárnak is van egy gyereke: egy Mikivel egyidõs fiú: Yuu. Miki azonban nagyon tiltakozik az egész ellen, mert túl furcsának érzi az egész szituációt. (Ami nem is meglepõ.) Reménykedik, hogy Yuu-ban majd társat talál a csatához, de tévednie kell, mert a fiút teljesen hidegen hagyja a dolog, mint az kiderül az elsõ találkozás alkalmával. Mikor Miki elõször megpillantja jövendõ mostohatestvérét, rájön, hogy nagyon helyes, és megtetszik neki a külseje. Azonban mikor megtapasztalja stílusát kissé lelohad a lelkesedése. Ugyanis Yuu folyton szekálja Mikit, és ugratja. Azonban az együttélés során az is kiderül, hogy jó szíve van, és tud kedves is lenni. (AnimGo)

Részek Online:

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
19.rész
20.rész

21.rész
22.rész
23.rész
24.rész
25.rész
26.rész
27.rész
28.rész
29.rész
30.rész

31.rész
32.rész
33.rész
34.rész
35.rész
36.rész
37.rész
38.rész
39.rész
40.rész
41.rész
42.rész
43.rész
44.rész
45.rész
46.rész
47.rész
48.rész
49.rész
50.rész
51.rész
52.rész
53.rész
54.rész
55.rész
56.rész

Lesz folytatás...Megjegyzések

 1. Válaszok
  1. Természetesen :) 76részes animéről van szó :)

   Törlés
  2. Mikor lesz fent a tobbi resze??

   Törlés
 2. Nagyon szeretném végig nézni a sorozatot , tudom hogy van folytatása , de a neten csak angol felirattal van sajnos .. annyira örülnék neki ha lenne hozzá magyar felirat :D :) ♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Belinkelem még azt,amit feltöltöttek magyar felirattal az 50.résztől.
   Bocsi,hogy nincs kint sose időbe,de ez az anime nem az én feladataim közé tartozna,és ami azt illeti,emiatt elfelejtem :)

   Törlés
  2. Jaj,el is felejtettem,hogy le van fordítva az egész.
   http://animgo.hu/?fel=74

   De az anime sekai fansub és dolgozik rajta.Gondolom,mint általában nyáron,ők is szeretnének pihenni,nyaralni.Ezért szerintem kicsit belassult az indára való feltöltés.

   Törlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre