Okane ga Nai


18 éven aluliaknak nem ajánlott! 

Személy szerint én kedvelem a Yaoi-t ezért minden ilyes fajta anime megfog. Ayase a kedves és ártalmas fiú karizmája pedig a kedvencem. Ajánlani tudom csak.

Ayase Yukiyát, az amúgy kedves és csendes mosolyú fiút titkos árverésen eladásra kínálják. Tulajdon unokaöccse adta el, hogy kiváltsa saját adósságait. A licit megkezdésekor azonban váratlan esemény történik. Felbukkan egy férfi, és egész vagyont borít a megdöbbent érdeklődők orra elé. Somuku Kanou egy pénzügyi cég tulajdonosa, és nem először találkozik a fiúval, de erre Yukiya már rég nem emlékszik. Kanou előzetes terveiben csak azt szerepelt, hogy megmenti hálája jeléül, de aztán az ágyán fekvő fiú szépsége és törékenysége mindent megváltoztat. Csak magának akarja, ezért munkát ajánl neki, hogy visszafizethesse tartozását. A munka azonban nem akármilyen: legyen a férfi szeretője.
Yukiya élete ekkor fordul fel teljesen. Nem elég, hogy unokatestvére elárulta, akkor még itt van ez a férfi is, aki a testét használja látszólag minden bűntudat nélkül... (Ismertető Forrása)

Részek Online:


Megjegyzések