Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai15 éven aluliaknak nem ajánlott! 

Igaziból... mondhatjuk,hogy már régen láttam ezt az anime-t.Viszont mindig megmaradtak belőle emlékek,amiket nem tudok összekeverni :) Vicces... és talán tanulságos :)

Nos, ezt akár 3 mondattal is letudhatnám, de azért mégis fejtsük ki egy picit bővebben. Kyousuke Kousaka egy átlagos 17 éves srác, akinek van egy húga Kirino személyében. Ő három évvel fiatalabb bátyjánál és Kyousuke-vel ellentétben egyáltalán nem nevezhetjük átlagosnak. Gyönyörű, okos, és igen népszerű diák, mivel már ilyen fiatalon befutott modellnek számít. Ez az ellentét igen szépen kihat kettejük kapcsolatára, vagyis nem mondható, hogy túl jó testvérek lennének. Egy nap viszont mégis történik közöttük valami. Az egész egy dvd tokkal kezdődött, amit Kyousuke talált otthon, a tok alapján, melynek címe Hoshikuzu Witch Meruru volt, egy animének tűnhetett. De amit a tok rejtett, az nem épp anime volt, hanem egy R18-as (ero) játék. A kérdés fel is vetődött benne, kié lehet a játék, talán az anyjáé, az apjáé, vagy netalán Kirino-é? A válaszra este derül fény, mikor Kyousuke a szobájában találja a húgát, ahogy épp valamit szorgosan keresgél. Viszont ez még nem minden, mert Kirino még aznap olyat mutat Kyousuke-nek, hogy az álla is leesik, viszont az apja miatt ezt titkolnia kell. Ebben persze Kyousuke segítséget nyújt, és miegymásban, ami Kirino hobbijához kell, vagyis mondhatni, kivételesen tényleg "jó" testvérek lesznek.(Animeaddicts)

Részek Online:


(A linkek kigyűjtését Marie végezte el)
(Lesz majd 2.évada is)

Megjegyzések

 1. jó kiss anime de egyet nem értek most ki szerelmes kibe???????mert a tesója utálja sde szereti is a barátnői pedig csak barátai a srácnak akkór itt hól van a szerelem?????????

  VálaszTörlés
 2. 2 évados és nincs Special rész
  1 évad 15 részes
  2 évad 16 részes
  Indavideon meg lehet találni

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre