Sword Art Online16 éven aluliaknak nem ajánlott! 

Sokan tartják ezt az anime-t a 2013-as év legnagyobb csalódásának.Viszont a legtöbben pocskondiázva szidják a készítőket,akik nagy munkával készítették el az embereknek.Nekem tettszett az anime.Bár kicsit ketté volt törve,még is elnyerte a tetszésemet.Talán azért,mert szeretem a hasonló játékokat.Nem tudom,az biztos,hogy én nem aggattam  rá a legnagyobb csalódásának járt díjat.Egyrészt azért mert tettszett,másrészt azért mert megbecsülöm a másik munkáját.Ezért mindenkinek ajánlom,hogy akinek szimpatikus,nézzen bele,hát ha tettszik.Ne pedig a többség véleményére hallgasson.Én sem tettem,és máskor sem fogok.

2022-t írunk, piacra dobták a várva várt SAO-t. A NervGear nevű VR (Virtual Reality) sisakkal - mely minden érzéket irányít az agyon keresztül – képesek a játékosok belépni a játékba. Rögtön a kiadása után elkapkodták az összes példányt, amit csak limitáltan adtak ki. Így 10.000 játékos kezdhette meg kalandjait az online világban. Ifjú főhősünk, Kirito egyike volt a szerencsés 1.000 Beta Testernek, így ő már tapasztaltabban kezdhette a játékot. Miután belép a játékba, megismerkedik egy Klein nevű játékossal, akinek segít a játékban eligazodni, megmutatja neki az alapokat. Azonban rögtön az első nap azzal kell szembesülniük, hogy a játékból nem lehet kilépni. Hamar fény derül ennek okára, amivel Akihiko Kayaba, a SAO és a NervGear megalkotója szembesíti a játékosokat: Ez nem hiba, ő csinálta ilyenre a játékot. Az egyetlen mód a szabadulásra és a valóságba való visszatérésre, mind a 100 szint teljesítése. Ha valakinek az életpontja lenullázódik, nem csak a karaktere, de ő maga is meghal a valóságban: A NervGear egyszerűen megsüti az agyát. Abban az esetben is ugyanez történik, ha valaki leveszi róluk a sisakot a valóságban. A történet így már nem csak móka, szembesülünk a halállal is és természetesen a kötelékek fontosságával, bár az emberek sötét oldala itt is megmutatkozik. Kirito mellett több ember sorsát is megfigyelhetjük, akikkel találkozik az útja során, van, aki csak egy rész erejéig fog középpontba kerülni és van, aki többször is feltűnik. Le tudják-e győzni Akihiko Kayaba világát? Túléli-e Kirito?

Részek Online:

1.évad
1.rész

Megjegyzések

 1. Ez egy igen jó anime lett szerintem - ToszY

  VálaszTörlés
 2. Ez az anime nagyon jo szép szerelmes, harcosfantasy , es egx ket resznel sirnikell mert szoporu de ez az anime meghato szép. NÉZÉTEK MEG !!!!!!!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszett :) koszi a feltoltést csak rovid volt :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem is kevés volt.De elvileg lesz 2.évad.

   Törlés
  2. huuu ha lesz 2. évad arra nagyon kíváncsi leszek remélem a szereplok megmaradnak ugyertem legalább Asuna Kirito meg persze Yui

   Törlés
 4. imádom imádom ezt az animet az egyik kedvencem
  És lesz 3 . Évad :3

  VálaszTörlés
 5. Lesz elméletileg folytatása, gun gale online lesz a neve. Nem tudom pontosan mikor adják ki a következő évadot de már alig várom. Szerintem nagyon jó anime volt :) (Elírtad a részeket mert kétszer van a 11.rész oda írva de alig lehet észrevenni)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon jo anime !

  VálaszTörlés
 7. az az anime nagyon jó de a 2.évadnak nincsen 18.része?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 24részes,még mindig fut.Elvileg van neki... de nincs lefordítva.
   A 18.részt csak 2 nap múlva adják le Japánban.

   Törlés
 8. Én csak azt nem értettem, hogy miért lett a nagy harcoknál, mikor Kirito szinte a halál peremén volt, sárga színű a szeme?!? :O nagyon jó anime mellesleg, számomra a SAO 10/10 ALO 8.5/10 GGO 9/10 :D a SAO volt a legjobb :') nekem favorit és örök anime marad, ajánlom mindenkiknek!!! :)
  >Moni<

  VálaszTörlés
 9. nekem is eggyik kedvenc animem a sao valaki tudja hogy tudnam leszedni a reszeket es angol vagy magyar feliratot hozza ?

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre