Kaze no Stigma15 éven aluliaknak nem ajánlott! 

Nekem elég szimpatikus a főszereplő páros.Valamiért könnyen megjegyezhető mindkettőjük külseje és jelleme.Bár kicsit romantikusabbra számítottam,a poénok azért megvoltak :) Régen láttam,de nyomot hagyott :)

A különféle természetfeletti erők és titkos társaságok létezése, az általuk vívott harcok és konfliktusaik elvileg olyan dolgok, amikről a legtöbb ember sosem hall élete folyamán. Pedig szerte a világon vannak olyan befolyásos családok és szervezetek (közkedvelt nevén mágusok), amelyek tagjai olyan erőket uralnak, amelyeknek csak használójuk szándéka szab határt. Közéjük tartozik a Kannagi család is, amelynek tagjai már évszázadok óta képesek tetszésük szerint használni a tűz erejét. De volt egy kivétel. Kannagi Kazuma, a leendő örökös ugyanis nem rendelkezett ilyen erővel, és ezért eltaszították maguktól, ő pedig nyomtalanul eltűnt azzal a gondolattal, hogy többé nem térhet vissza. Száműzetése azonban véget ért, amikor néhány évvel később visszatért Japánba. A szél mágusa lett, egy Contractor. Bár kezdetben még csak a munka vonzotta vissza Tokióba, akkor már olyan dolgok készülődtek a háttérben, amelyek alapvetően megváltoztatták az eseményeket.(Animeaddicts)

Részek Online:

(A linkek kigyűjtését Marie végezte el)

Megjegyzések

 1. Ez hihetetlen jó volt, köszönöm, hogy feltöltötted:))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is bejön :) De nem én töltöttem fel,ahogy elmondtam párszor,és ki is írtam :)
   Csak linkeket osztunk meg.

   Törlés
 2. Ez nagyon jó anime volt köszi :):)

  VálaszTörlés
 3. Szia Tara !! Nagyon tetszet ez az Anime <3 :3 .A végével kapcsolatban öö szerinted lesz 2.évad?? Annyira szeretném tudni hogy számitsak -e rá !? Köszi előre a válaszodat!! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem lesz.
   Az alkotó,Takahiro Yamato meghalt.

   Törlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre