Kami nomi zo Shiru Sekai14 éven aluliaknak nem ajánlott! 

Az anime sok vicces pillanatot okozhat,emellett rengetek őrültséget tartalmaz.Sajnos nem sorolom a kedvenceim közé,számomra nem volt olyan kiemelkedő pontja amiért újra nézném vagy must have animének nevezzem. Esetleg ajánlom azoknak,akik szeretik az ecchi-t a mai világban játszódó fantasty-val keverve,emellett pedig otakuk-nak.

Mindenkinek megvan a maga kis hobbija… Katsuragi Keima-nak a Bishoujo játékok. Keima minden idejét ezekkel a játékokkal tölti el. Még az órákon is csak játszik, a tanárait pedig már kikészíti, mert annak ellenére, hogy nem figyel az órákon, kitűnő tanuló. Egyetlen hús-vér női lény sem tudja felkelteni az érdeklődését… nem érdekli a valóság. Az iskolában egy otamegane-ként ismert (egy kis szó összerántás az otaku és a meganéből), ami annyit takar, hogy "egy kis pancser szemüvegben". De van egy másik oldala… az interneten a játék világ Istenének tartják, azt mondják bármilyen 2D-s lányt képes meghódítani. Egy nap üzenete érkezik, amiben felkérik, hogy hódítson meg egy lányt, ha képes rá. Válassza egyértelműen igen volt. De igazából ez egy szerződés volt, ahol nem szerepelt apró betűs rész…: Össze kell gyűjteni az elveszett lelkeket, amik megszöktek a pokolból és női szívekben rejtőznek el. A cél hogy Keima meghódítsa a szívüket és egy csókkal kiűzze a lelket. Ebben segítségére lesz egy démon lány, Elsea de Lute Ima vagyis Elci. Természetesen Keima felvilágosítja Elcit, hogy még kézen fogva se járt egy lánnyal se… nem hogy megcsókolta volna. Ez viszont tragikus, mert a szerződés be nem teljesítése esetén Keima és a démon is elveszíti a fejét! Keima keresztet vet és elkezdi összeírni a játékokat, amiket még végig akar játszani mielőtt meghalna, de Elci valahogy meggyőzi, hogy legalább próbálja meg! Vajon az Isteni Keima a valóságban meg tud hódítani egy lányt?(Animeaddicts)

Részek Online:Megjegyzések

 1. Szia!
  Így 2016-ban lehetsége, hogy már nem játsza le a videót a megosztó csatorna? Mert nekem nem indul el, pedig naaaaagyo jóóóónak igérkezik!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia,nem tudom mi lehet a probléma,nekem elindul az összes.
   Magyarországon lejátszhatóak a videók,de egyes helyeken tudom,hogy nem :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre