Girl Demon Zakuro / Otome Yokai Zakuro

Képtalálat a következőre: „Demon Girl Zakuro”

14 éven aluliaknak nem ajánlott! 

Pont az ellentétes véleményem van,mint másoknak. Én személy szerint imádtam,a 2010-es év egyik legjobb animéje lett véleményem szerint. Én valamiért odavagyok a mitológiáért és ha azt valamilyen formában beleépítik filmbe,sorozatba vagy akár animébe,akkor általában imádom.Jellegzetesek a karakterek mind kinézetre,mind viselkedésre és persze rengeteg helyzetben ott a komikum.(Tara)

Nekem nem annyira tetszett, kissé unalmas volt 1-2 része és kiszámítható,de lényegében nem volt rossz. Romantikus, dráma, és némi komédia is szerepel benn. :) (Írta:Viki)

Te mit tennél, ha hirtelen olyasvalakivel kéne eltöltened napjaid nagy részét, akitől idegenkedsz, akivel kapcsolatban erős ellenérzéseid vannak, ne adj isten, akitől még félsz is egy kicsit? És mit tennél, ha ez az illető ugyanúgy érezne irántad, mint ahogyan te érzel iránta? Alapfokú empátia lecke animefanoknak, anime köntösben, misztikummal, kalanddal, humorral és drámával – úgy, ahogy mi, animefanok szeretjük. A Meiji-restauráció nyugatosító hatásai felbolygatják az emberek és a youkai-ok amúgy sem túl békés egymás mellett élését Japán szerte. Az egyre fokozódó feszültség megoldására jön létre a Youjin-ügyi Minisztérium, melynek különleges „osztagának” egyik felét a japán katonaság három hadnagya (Agemaki, Riken, Ganryuu), másik felét meg az emberek és youkai-ok megvetendő nászából született, ám különleges képességekkel rendelkező félvér leányzók adják (Zakuro, Susukihotaru, Hotaru, Bonbori). A két külön világhoz tartozó csapat összeszokása és együttműködése persze nem megy zökkenőmentesen. A megtévedt és agresszívvá vált youkai-okat kergető csapat tagjai kénytelenek szembenézni saját előítéleteikkel, múltjukkal és titkaikkal, ha el akarják végezni a rájuk bízott feladatot – és ha életben akarnak maradni.(Animeaddicts)

Részek Online:

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
(A linkek kigyűjtését Viki végezte el)
(Köszönöm az animeaddicts-nak hogy elérhetővé tették!)

Megjegyzések