Blue Exorcist

Kapcsolódó kép

14 éven aluliaknak nem ajánlott! 

Ismét egy ikonikus anime,amelyben nem csalódtam. Valamiért szimpatikus az,hogy -ami igen gyakran előfordul - a szereplők a múltjukkal sőt talán valós önmagukkal ismerkednek meg,ami teljesen megváltoztatja az életüket. Bár kicsit hihetetlen,hogy előtte semmit sem érzékeltek ebből viszont nekünk,nézőknek így lesz igazán izgalmas,hiszen együtt tudjuk meg a főszereplővel.

A világunk két részre oszlik, amelyek olyanok akár a tükör két oldala. Az egyik felén élnek az emberek, ennek neve Assiah. A másik pedig a démonok világa, a Gehenna. Alapvetően sem az átjárás, sem bármilyen kapcsolat a két fél közt nem lehetséges. A démonok mégis képesek átjönni a világunkba, megszállva annak élőlényeit. Kivétel a Sátánt, minden démonnak leghatalmasabbikát, kinek ereje akkora, hogy Assiah egyik teste sem bírja el jelenlétét...és mégis született egy fia a világunkba. Rin egyszerre ember és démon, akit az Egyház emberei neveltek fel, s mostanra már kamaszfiúvá érett. A Sátán remélve, hogy fia segíti a terveiben, igyekszik a maga eléggé egyedi módján meggyőzni őt. Ám ismerjük a kamaszokat: lételemük a lázadás. Rin pedig inkább beáll ördögűzőnek, mintsem apja terveit hajtsa végre. Lehet, hogy a démoni erőkkel nem bíró ikertestvére is segíti őt a döntésének helyességében?(Animeaddicts)

Részek Online:

Megjegyzések

  1. Kevés animével vagyok úgy,hogy hiányérzetem támad utána...hát,ennél megvolt ez az érzés..Imádtam!:))

    VálaszTörlés
  2. Imádtam! Ez a kedvencem a Noragamival együtt ^^ szerintem nézd meg a noragamit, elég új anime, szép a grafika, Yato kawaii, és a történet vicces is.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre