Nazo no Kanojo X16 éven aluliaknak nem ajánlott! 

Ecchi,ecchi?... ráadásul seinen.Romantikus sulis történet,viszont az ecchi nem teszi átlagos lányos történetté.Éppen ezért nem shoujo.Ettől függetlenül a merészebbeknek ajánlom :)

Az események középpontjában Akira Tsubaki és Urabe Mikoto áll. Urabe nemrég érkezett Tsubaki osztályába, de lányhoz képest eléggé "furcsa" és "titkozatos". Innen is kapta az anime a Nazo no Kanojo - vagyis "A titkozatos barátnő" címet. Az anime elején megismerkedhetünk Tsubakival, aki a nővérével kettesben él és bepillantást nyerhetünk egy átlagos tini fiú gondolataiba: lányok. Igen, Tsubaki arról álmodozik, hogy végre barátnője legyen és erre fura álmai a bizonyítékok. A történet akkor érkezik el a fő fonalához, mikor felébreszti Urabét jóval iskola után - hiszen a lány minduntalan elalszik a szünetekben és iskola után is, amikor csak teheti. A lány nyála a padon marad és mikor Urabe elhagyja az iskolát, Tsubaki megkóstolja a lány nyálát... Tsubaki másnap nem megy iskolába, mert magas láza van. Urabe meglátogatja és szembesíti a fiút azzal, hogy neki bizony "szerelem betegsége" van, mégpedig azért, mert megízlelte a lány nyálát. Ahhoz, hogy elmúljanak a "függőségi tünetek", Tsubakinak minden nap Urabe nyálára van szüksége. Ezen események után a két fiatal iskola után mindig megtartja a kis rituáléját - vagyis hogy Tsubaki kap Urabe nyálából. Ha még nem lenne így is fura ez a mozzanat, később kiderül, hogy Tsubaki és Urabe között érzelmi kapocs van. A nyálukkal közvetíthetik egymás érzelmét. Innentől kezdve Tsubaki és Urabe egy pár, persze titokban. Visszatérve a cím értelmezéséhez, Urabe azért titokzatos, mert sok furcsa szokása van. Ollót hord a bugyijában, iszonyatosan gyors reflexei vannak és eléggé érdekes a személyisége.(Animeaddicts)


Részek Online:

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
OVA
(A linkek kigyűjtését Marie végezte el)

Megjegyzések

 1. Köszönöm, nagyon aranyos rajzfilm :)
  Üdv:Kakukk

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. már 2012-ben is láttam de még most is nézem nagyon jó kis anime aszt szeretném kérdezni van e második évada ? ha igen kérhetnék linket ?

   Törlés
 2. Borzasztóan tetszett, kösz a feltöltést. Lesz második évad?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én nem hallottam róla.Egy OVA van.
   Lehet,hogy lesz,mivel 2012-es anime,szóval semmiről sincs lekésve.A manga meg még fut.

   Törlés
 3. Köszi.,h. Fel töltötted. Tudom, hogy. Nincs sok vicc benne , de én. Szétröhögtem a fejemet! (≧▽≦)/~┴┴( ^∇^) .tehát. köszi.

  VálaszTörlés
 4. Háj!Totál véletlen láttam csak meg,de ez "szerelem első látásra",nézésre :)
  Főleg Urabe megszólalásai tetszettek,meg a gondolkodásmódja (az idolokról...meg unblock elég sok mindenről!) Rohadtul örülnék egy 2.-ik évadnak.
  A mangát be lehet szerezni magyar nyelven valahol?

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre