Kami-sama Hajimemashita

Kapcsolódó kép

14 éven aluliaknak nem ajánlott! 

Nos ez egy Shoujo.Az elején a képek rögtön megragadtak bennem, ezért úgy gondoltam biztos jó lesz.Hát nem csalódtam benne.Ajánlom minden lánynak :)

Történetünk hősnője a szegény sorban élő Momozono Nanami, aki egy napon arra ér haza, hogy szerencsejáték-függő apja lelépett otthonról, tetemes adósságot és dühös behajtókat hagyva hátra maga után. Nanami még aznap este fedél nélkül, kilakoltatva találja magát, és jobb híján a parkban készül eltölteni az éjszakát, amikor is egy különös idegennel hozza össze a sors. A furcsa férfit egy fa tetején pillantja meg, ahová egy veszélyesnek cseppet sem tűnő kutya elől menekült fel. A lány könnyűszerrel elzavarja az állatot, a férfi pedig olyannyira hálás lesz a hőstettért, hogy amikor meghallja, milyen szorult helyzetben van Nanami, felajánlja neki a saját, régóta üresen álló házát. Nanami azonban, amikor a megadott címre ér, csalódni kénytelen, ott ugyanis ház helyett egy templomot talál, ami ráadásul még csak nem is üres, hanem mindenféle furcsa lények lakják, leginkább a rókaszellem Tomoe, aki nagyon nem örül Nanami érkezésének. Mint utóbb kiderül, a különös idegen a templom istene, Mikage volt, aki a templomával együtt minden isteni hatalmát is Nanamira ruházta. A lány először megretten a felelősségtől, és el akar menni, de a templom szellemei megnyugtatják, hogy nagyon könnyen elboldogulhat, ha maga mellé állítja Mikage familiárisát, Tomoét. A rókaszellem hallani sem akar a dologról, de persze erre is megvan a megoldás, Nanaminak egyszerűen a familiárisává kell tennie, ezt azonban csak egy módon teheti meg, ha megcsókolja az undok Tomoét.(Animeaddicts)

Részek Online:
Megjegyzések

 1. Valaki tudja már a kódot a 8.részhez?? :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. http://animeseries.gportal.hu/gindex.php?pg=35353008

   Mindig a videók alá rakják.Dupla regisztráció szükséges a megtekintéshez.

   Törlés
 2. Elnezest valaki segitene hogy hogyan nezhetnem meg a Kami-sama Hajimemashita 7.reszet ?? pls :33

  VálaszTörlés
 3. http://animeseries.gportal.hu/gindex.php?pg=35286134

  Az összes eddigi rész.Sajnos úgy online már nincsen,ahogy a többi volt.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szepen koszonom :))

  VálaszTörlés
 5. sziasztok nem tudjátok van második évad ?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyenlőre biztos nincs,mert nemrég futott az első évad.

   Törlés
 6. Most mindenkit meg fogok nyugtatni: 2014 augusztusában fog megjelenni a 2.évad, és az indavideo.hu meg is lehet nézni magyar felirattal az 1.évadot;) (még az ova-t is)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre