Suki-tte Ii Na Yo16 éven aluliaknak nem ajánlott! 

Ez a történet azonnal megfogott engem... szerelem volt első látásra :) Ez egy shoujo.Viszont a manga részében vannak valamennyivel "durvább" dolgok is.Ami a 12éveseknek lehet hogy tetszik,viszont abszolút nem nekik való(ugyan is ráveszi őket hogy kipróbáljanak mindent...) ezért lett +16os a korhatár. Ami az érzéseket illeti,teljesen jól ábrázoltak

Az anime egy manga alapján készült.És a manga ismertetőjét olvashatjátok el.
Mei Tachibana helyzete elég sajnálatos, de nem kimondottan egyedülálló: a lánynak nincsen egy árva barátja se, de ami igazán érdekes, még csak nem is vágyik társaságra. Ez egy gyerekkori traumának köszönhető többek között, és ezt igazából senki nem tudja, így sokan kigúnyolják és bántják őt az egyedüllétért: egészen addig, amíg meg nem jelenik az életében az iskola leghelyesebb és legnépszerűbb fiúja, akinek felkelti az érdeklődését Mei különös viselkedése. Kurosawa Yamato nem sokat hezitál a dolgokon, egy jól irányzott rúgás után összebarátkozik Meivel, és a lány hamarosan már a karjaiban találja magát, miközben elhalmozza csókokkal, majd seperc alatt már van is pasija és vele együtt egyre több barátja is. Ezen túl pedig Mei és Kurosawa kapcsolatának alakulását és viszontagságait olvasva nevethetünk jókat és figyelhetjük meg, hogyan alakul egy eddig teljesen magába zárkózó 16 éves lány élete és kapcsolatai, mikor megpróbál nyitni a többiek felé.(Animeaddicts)

Részek online:

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész

Érdekel a Live action is? IDE KATTINTVA megtalálod az oldalon!

Megjegyzések

  1. Nagyon tetszik az anime megrajzolása, a szereplők szó szerint gyönyörűek :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép, romantikus történet, bár a végére egy picivel nagyobb szenzációt vártam, de azért így is nagyon tetszett. Köszönöm! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre