Skip Beat!12 éven aluliaknak nem ajánlott! 

Egy régi kedvencem ez a történet.Nos annyi romantika nincs benne amennyire számítottam,de ettől függetlenül végig néztem,és beleszerettem. Itt főleg tehát a történeten,a karrieren van a hangsúly,nem pedig a romantikus érzelmeken. Egyébként live action verzióban is megjelent Tajvan-on,azonban azt még nem sikerült megnéznem.

Mogami Kyoko egy átlagos szegény lány, aki Tokióba költözött gyerekkori barátjával (és egyben szerelmével is) Fuwa Shotaro-val, aki sztárrá akart válni. Shotaro-nak ez sikerült is, hiszen egyre több lány bálványozza és zenei karrierje is beindult. Kyoko eközben több munkahelyen is dolgozik, hogy ki tudja fizetni drága lakása lakbérét, mivel Sho-chan néha-néha visszatér hozzá. Ez Kyoko-nak bőven elég, hiszen hogyha már ő nem lehet hercegnő, akkor legalább a hercegével együtt élhet. Mindent megtesz a fiúért, de véletlenül meghallja, hogy Sho-chan mit is gondol róla igazán. Csak egy cselédnek tartja a lányt, akit azért vitt magával Tokióba, hogy legyen kinek főznie, mosnia rá. Kyoko természetesen megharagszik a fiúra, aki csúnyán elbánt vele és elhatározza, hogy ő is híres japán "idol" lesz. Ezért mindent meg is tesz, még egy nagy átalakuláson is átmegy. Vajon sikerül Kyoko-nak is sztárrá válnia? Ezt megtudjátok, ha megnézitek ezt a szórakoztató kis animét.

Részek Online:

Megjegyzések

 1. Nekem ez régi kedvencem :).

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is tettszik nagyon :) Viszont amikor keresgéltem,romantikusabbat akartam :) Tulajdonképpen a romantikus csattanót vártam benne,ami végül nem volt :) De így is tettszett :)

   Törlés
 2. Imádtam ! Amint befejeztem, olvastam is a mangát !
  Szerintetek lesz 2. évad ?

  VálaszTörlés
 3. Miért nem elérhető? T.T Első kettő még fent van, de a többi le lett tiltva. Valaki meg tudná mondani, miért?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Linkek javítva,ne haragudj a késői reagálásért,hogy nézem át a több száz bejegyzést és javítom.

   Törlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre