Haruka Naru Toki no Naka de: Hachiyoushou

Képtalálat a következőre: „Haruka Naru Toki no Naka de: Hachiyoushou”

14 éven aluliaknak nem ajánlott! 

Ez az anime nagyon Fushigi Yuugi szerű.Modernebb megrajzolással persze.Aztán ott van az Inuyasha része.A kút jelenet hogy berángatja a másik világba na és persze a papnő.Amikor elolvastam az animeaddicts-on az ajánlást nem hittem el,hogy ugyan ezt de még is kicsit copy jellegű. Persze aki imádta ezt a kettőt annak tetszeni fog ez is hiszen olyan mint ha még több hasonló élményt adna.

Van egy föld, amit Kyonak hívnak. Ezt a földet földrészenként négy isten védelmezi. Keletet Seiryuu, délt Suzaku, nyugatot Byakko, északot pedig Genbu. Egy nap ezeket az isteneket fogjul ejtették, de jött Ryuujin papnője, hogy megvédje Kyo-t. Nem volt egyedül, őt a 8 hachiyou védelmezte, akik elfogadták a sárkány gyöngyét. Sikerült is megvédeni Kyo-t, viszont utána ismét elrabolta egy titokzatos idegen a négy istent azzal a céllal, hogy előhívja Ryuujin papnőjét. A mostani világban él egy lány, akit Motomiya Akanenak hívnak, ő történetünk főszereplője. Épp megy az iskolába a barátaival, mikor hall egy hangot, aki szólítja. Elindul a hang felé, és egy kúthoz ér, onnan hirtelen kijön a titokzatos alak és be akarja rántani. Barátai meg akarják akadályozni, de ők is beleesnek a kútba. Akane egy másik világba kerül, és kiderül, ő Ryuujin papnője és neki kell megvédenie Kyo-t a 8 hachiyouval. Felmerül sok kérdés. Ki ez a titokzatos alak? Miért akarta Ryuujin papnőjét megidézni? Vajon sikerül-e Akanenak megvédenie Kyo-t? Aki kíváncsi rá, nézze meg.(Animeaddicts)


(Ebben az esetben ahol van PART1,PART2 arra kattins.Ahol nincs ott meg egyértelműen a részre ahogy eddig.)
Részek Online:

1.rész PART1 PART2
2.rész PART1 PART2
3.rész PART2 PART2
4.rész PART1 PART2
13.rész PART1 PART2
14.rész PART1 PART2
15.rész PART1 PART2
16.rész PART1 PART2
17.rész PART1 PART2
18.rész PART1 PART2
19.rész PART1 PART2
20.rész PART1 PART2
24.rész PART1 PART2
25.rész PART1 PART2
26.rész PART1 PART2
(A linkek kigyűjtését Zoli végezte el.[Köszi hogy rászántad magad a PART-okra :D] )


Megjegyzések

  1. A kép nem stimmel :D ami a képen szerepel anime nem ugyan az mint amiről az ismertető szól, na meg amihez a linkek vannak

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre