Devil May Cry16 éven aluliaknak nem ajánlott! 

Nagyon megoszlanak a vélemények.Nekem tetszik,mivel van benne egy nyugodtság,titokzatosság de azért az Akció felpörgeti.Szóval ellentéteket mondtam,de együtt egy külön eredményt adnak.Szinkronnal és felirattal is megtekinthető ez az anime. Mindenki döntse el,melyik a szimpatikusabb.

Devil May Cry: Az eredeti játék, ahogy a későbbi részek is egy akció kalandjáték, melyben némi ügyességi elem is szerepel. A játékot 2001-ben a Capcom adta ki, sikere jól mérhető többek között abban, hogy több mint 4 millió példány kelt el belőle. A játék a fél démon, fél ember Dante és társa, Trish küldetéseit követi nyomon, végül pedig ütközetüket Mundus démon nagyúrral.
Devil May Cry 2: Az első rész folytatása mind kiadási, mind időrendi sorrendben. A történet Vidu Mali kitalált városában játszódik. Dante és Lucia a játék központi alakjai azon fáradoznak, hogy Arius gonosz tervét megállítsák, aki természetesen világuralomra törne.
Devil May Cry 3: A játék harmadik része 2005-ben (PC-re 2006-ban) jelent meg. Történetileg az eredeti DMC előzménye. A történet középpontjában Dante és ikertestvére, Vergil kapcsolata áll, Dante ebben a részben nyitja meg irodáját, a Devil May Cry-t.
Devil May Cry 3 manga: A manga a Devil May Cry 3 játék előtt egy évvel játszódik, körüljárja a Dante és Vergil közötti viszályt, valamint megtudhatjuk, hogyan találkoznak egymással a szereplők. A mangát 3 kötetesre tervezték, ebből az első Dante, a második Vergil nevét kapta címnek. A harmadik kötet, a "Lady" végül nem jelent meg.
Az anime: A játékokból megismert Dante történetét 2007-ben dolgozta fel a MADHOUSE stúdió. Dantén túl viszontláthatjuk Trish-t és Lady-t, valamint régi barátainkat, a démonokat is. Dante mit sem változott, modorát és szokásait magával hozta a játékból. Az anime története epizódos jellegű, minden rész 1-1 küldetést dolgoz fel, melyekért Dante természetesen egy fillért sem kap, sőt, csak tovább növeli adósságait. A sorozat elsősorban az akciókra, a pörgős csatajelenetekre koncentrál, belecsempészve azért némi társadalomkritikát is egy-egy elejtett mondatba. Komoly filozófia mondanivalót ne várjunk tőle, viszont bőségesen kárpótolnak minket ezért a véres akciójelenetekkel.(Animeaddicts)


Részek Online:

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre