Another16 éven aluliaknak nem ajánlott! 

Egyszer egy oldalra tévedtem,ahol ezt az anime-t istenítették.Gondoltam megnézem,hogy ha már ennyire ajánlgatják.Nem csalódtam benne.Csak szerintem semmiért nem érdemes ennyire rajongani. A karakterek megjegyezhetőek,sőt a főszereplő egy igazi ikon lett az évek során.Szerintem a történet is egész egyedi, a hangulat meg aztán főleg. Izgalmasnak is mondanám,a dolgok pedig szépen fokozatosan derülnek ki.

1972-ben egy Misaki nevű tanuló járt az Északi Yomiyama Általános Iskola kilencedik évfolyamának hármas osztályába. A fiú nagy népszerűségnek örvendett az osztályában, egyaránt szerették a diákok és a tanárok is. Szinte mintatanulónak számított, aki még a sportokban is kiválóan teljesített. De nem sokkal azután, hogy elkezdte a kilencediket, meghalt. A tragédia híre mindenkit sokkolt. Viszont egyszer csak valaki azt mondta a fiú székére mutatva, hogy Misaki itt van, nem halt meg. Attól a naptól fogva a hármas osztály úgy viselkedett, mintha elhunyt osztálytársuk még mindig élne. Ezt a színjátékot egészen ballagásig folytatták. Az igazgató még azt is elrendezte, hogy Misakinak is legyen széke a ballagási ceremónián. Ám ezzel a szerencsétlenséggel nem is gondolták, mi vette kezdetét... 26 évvel később, 1998-ban egy Kouichi Sakakibara nevű srác szintén a hármas osztály tanulója lesz. Családi okok miatt érkezett Tokióból Yomiyamába, ahol most nagyszüleivel és nagynénjével él együtt. Édesanyja fia születésekor halt meg, édesapja pedig jelenleg Indiában dolgozik. Kouichi tüdőbaja miatt nem tud máris iskolába menni, így a helyi kórházban gyengélkedik. Az osztály nevében páran meglátogatják a fiút, akit a viselkedésük gyanakvással tölt el. Ezt az érzést csak növeli, hogy még aznap találkozik a kórházban egy Misaki Mei nevű, rejtélyes lánnyal, aki egy szemkötőt visel a bal szemén. Pár nappal később, mikor iskolába megy, kiderül, hogy Mei az osztálytársa. A többiek nagyon kedvesen fogadják, de mégis szembetűnik neki az osztály furcsa viselkedése. Sakakibarában több kérdés is felmerül, amelyekre előbb-utóbb választ kap.(Animeaddicts)

Részek Online:

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
(A linkek kigyűjtését Zoli végezte el)

Megjegyzések

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
 2. Egyszerűen fantasztikus volt úgy izgultam rajta mintha az életem múlott volna rajta. Izgalmas volt és néhol ijesztő. De nagyon jó csak ajánlani tudom! ;)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszett imádtam *-* izgalmas és elgondolkodtato egyben lehet hogy egy kicsit......hogy is mongyam.......véres.....de ettol fuggetlenul ez az eggyik kedvenc animem :3

  VálaszTörlés
 4. tetszett az anime csak kár hogy nem lehetett tudni mi lesz az után a szereplőkel meg kar hogy nincsen fojtatatsa

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre