Ookami to Koushinryou

Kapcsolódó kép

16 éven aluliaknak nem ajánlott!   

Nekem tettszett :) A vicces ecchi jelenetektől a romantikáig minden megtalálható benne.A rajzolása szép és megnyugtató érzést kelt.Ez a seinen sokaknak fog tetszeni.

Az anime színhelye a középkori Európa. A történet főszereplője egy Craft Lawrence nevű, kb. 25 éves férfi, aki foglalkozását tekintve utazó kereskedő, egyik faluról a másikra járva cserélgeti portékáját. A történet elején Lawrence egy Pasroe nevű falucskába megy, ahol van egy Chloe nevű tanítványa és akinek - mint az egyértelműen kiderül - tetszik a férfi. Lawrence épp egy aratási ünnepség előkészületeibe csöppen bele, amit egy több száz éves pogány istenségnek rendeznek, aki a bőséges termésért felel. És ezen a helyen veszi kezdetét maga a történet. A kereskedő este egy meztelen lányt talál a szekerén békésen szundikálva a prémek között, akiről kiderül, hogy nem más, mint Horo, a farkas istennő. Horo találkozni szeretne fajtársaival, így ráveszi Lawrence-t, hogy vigye el őt a szülőhelyére, az északi Yoitsu-ba. A sorozat az utazásukról szól, és hogy milyen problémákkal kell szembenézniük útjuk során.(Animeaddicts)

Részek Online:

1.évad
(Animeaddicts-ról származó felirattal rendelkező videók,az AA-n köszönjétek meg!)
2.évad


Megjegyzések

 1. 10/10 az értékelésem! Kiváló anime. :) Bár egy 3. évaddal a végét is megmutathatták volna, de akkor lehet hogy nagy kockázatos lenne a siker. OVA-t sajnos nem találtam, remélem egyszer rá bukkanok. :)

  VálaszTörlés
 2. A videót holnap kapom meg a kollégámtól. ha kész feltöltöm és adom a linket. :) A feliratot majd hozzáigazítom. :)

  VálaszTörlés
 3. Akkor van harmadik évad vagy nincs?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nincs.Csak special részek vannak + OVA.

   Törlés
  2. Nem írta senki,hogy lenne."Bár egy 3. évaddal a végét is MEGMUTATHATTÁK VOLNA..."
   Épp azt írta,hogy nincs.

   Törlés
 4. Mészáros Martin2016. szeptember 28. 6:36

  Utálom az ilyen animeket egy oknál fogva. Túl rövidek. Belenéztem az első rész közepébe, nem tűnt túl izgalmasnak valamint az első évad utolsó részébe és annyira megtetszett végül, hogy 2 nap alatt végignéztem iskola mellett. Fél napja kutatom van-e 3. évada és ha nincs mikor jelenne meg / novel formájában ingyen tovább lehet-e haladni, de semmi.

  4-5 éve nézek animet, de ez az egyetlen, ami ennyire megfogott, hogy jobban belemerüljek mikor lesz folytatása.

  Néholi rossz fordítással együtt az eddigi legjobb és legélvezetesebb anime, amit eddig láttam, mégha a Bleach-et 3-4x is néztem végig. :)
  Köszönöm a feltöltéseket! :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre