2012. szeptember 30., vasárnap

Hanasakeru Seishounen14 éven aluliaknak nem ajánlott!   

Nekem nagyon tettszett :) A történet jó, a szereplők szimpatikusak.Sok fordulat van benne.És igazán élvezhető :) Fiúhárem van benne :) Szóval... khm :)

Kajika 2 éves kora óta az apja Karib-tengeren lévő birtokán, a Gibori szigeten él. De apja megengedte neki 14 éves korában, hogy Japánban tölthet legalább 1 évet, mielőtt visszatérne Amerikába. A lány a testőrével együtt Japánba költözik, megkezdi az iskolát, barátokat szerez, és próbál normális életet élni. Mint minden tinédzser lány, ő is volt már szerelmes, csak az ő szerelme egy kicsit "más". Kajika 4 éves korában kapott az apjától egy fehér leopárdot, akit Mustafának nevezett el. Onnantól együtt éltek a szigeten, és a lány számára ő jelentette az első "szerelmet". De a leopárd később meghalt, és Kajika ezt nem tudta feldolgozni.
Sajnos nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy tervezték, így vissza kell térniük Amerikába. Az apja utánuk küldte Li Rent, az egyik üzleti partnerét, mert nagyon fontos dolgot kell közölnie lányával. Li Ren a Fang Csoport vezetője, gyerekkora óta ismeri Kajikát, ő adta át Mustafát a lánynak, és később sokszor meglátogatta a szigeten. Harry Burnworth mint minden apa, a legjobbat akarja a lányának, de nincs egyszerű helyzetben. A lánya úgy tudja, hogy azért küldte 12 évvel ezelőtt a szigetre, mert amikor kiskorában el akarták rabolni, az anyja meg akarta védeni, de megölték. A valóság viszont ennél bonyolultabb. De Harry csak akkor hajlandó elmondani az igazságot, amikor majd mellette lesz a lánya férje. Kajika ugyan még messze nem akart férjhez menni, de apuci felpörgeti az eseményeket. Előkészített neki egy játékot, amiben kiválasztott 3 férfit, akik közül Kajikának választania kell majd. Nem ismerik egymást, sem a lányt, és nem is tudnak semmit erről az egészről. Harry elintézi nekik a találkozást, és azt mondja, hogy a lánya tudni fogja, hogy kik azok, akiket kiválasztott számára. Ha Kajikának egyik férfi sem tetszik, akkor apuci vesztett. A szabályok tisztázása után a lány belemegy a játékba. A játék igen érdekesnek ígérkezik, de nemcsak a 3 férfi és Kajika választása az érdekes, hanem hogy milyen politikai szálak rejtőznek a történetben, és milyen titokra derülhet fény?!(Animeaddicts)

Részek Online:

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
19.rész
20.rész
21.rész
22.rész
23.rész
24.rész
25.rész
26.rész
27.rész
28.rész
29.rész
30.rész
31.rész
32.rész
33.rész
34.rész
35.rész
36.rész
37.rész
38.rész
39.rész
A feliratok össze vissza vannak.Nem igazán tudom hogy hova tartoznak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre