Hanasakeru Seishounen14 éven aluliaknak nem ajánlott!   

Nekem nagyon tetszett ,történet jó, a szereplők szimpatikusak.Sok fordulat van benne ami miatt izgalmas is. Szerintem hozza azt a tipikus "végre itthon" érzést amit az anime hangulata sugároz. Az izgalmassága mellett mondhatom,hogy van benne egy un. állandó nyugodtság. Számomra egy emlékezetes anime lett amit többször is láttam ezért bátran ajánlom.

Kajika 2 éves kora óta az apja Karib-tengeren lévő birtokán, a Gibori szigeten él. De apja megengedte neki 14 éves korában, hogy Japánban tölthet legalább 1 évet, mielőtt visszatérne Amerikába. A lány a testőrével együtt Japánba költözik, megkezdi az iskolát, barátokat szerez, és próbál normális életet élni. Mint minden tinédzser lány, ő is volt már szerelmes, csak az ő szerelme egy kicsit "más". Kajika 4 éves korában kapott az apjától egy fehér leopárdot, akit Mustafának nevezett el. Onnantól együtt éltek a szigeten, és a lány számára ő jelentette az első "szerelmet". De a leopárd később meghalt, és Kajika ezt nem tudta feldolgozni.
Sajnos nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy tervezték, így vissza kell térniük Amerikába. Az apja utánuk küldte Li Rent, az egyik üzleti partnerét, mert nagyon fontos dolgot kell közölnie lányával. Li Ren a Fang Csoport vezetője, gyerekkora óta ismeri Kajikát, ő adta át Mustafát a lánynak, és később sokszor meglátogatta a szigeten. Harry Burnworth mint minden apa, a legjobbat akarja a lányának, de nincs egyszerű helyzetben. A lánya úgy tudja, hogy azért küldte 12 évvel ezelőtt a szigetre, mert amikor kiskorában el akarták rabolni, az anyja meg akarta védeni, de megölték. A valóság viszont ennél bonyolultabb. De Harry csak akkor hajlandó elmondani az igazságot, amikor majd mellette lesz a lánya férje. Kajika ugyan még messze nem akart férjhez menni, de apuci felpörgeti az eseményeket. Előkészített neki egy játékot, amiben kiválasztott 3 férfit, akik közül Kajikának választania kell majd. Nem ismerik egymást, sem a lányt, és nem is tudnak semmit erről az egészről. Harry elintézi nekik a találkozást, és azt mondja, hogy a lánya tudni fogja, hogy kik azok, akiket kiválasztott számára. Ha Kajikának egyik férfi sem tetszik, akkor apuci vesztett. A szabályok tisztázása után a lány belemegy a játékba. A játék igen érdekesnek ígérkezik, de nemcsak a 3 férfi és Kajika választása az érdekes, hanem hogy milyen politikai szálak rejtőznek a történetben, és milyen titokra derülhet fény?!(Animeaddicts)

Részek Online:

Megjegyzések