Suzuka

Kapcsolódó kép

12 éven aluliaknak nem ajánlott! 

Az egész történet témája a romantika.Mivel erről szól a történet maga :) Egy jó hangulatú,vicces anime. Elsősorban fiúknak ajánlott történet ,ám úgy gondolom ezt jobban élvezné egy lány :)

Történetünk egy Akitsuki Yamato nevű fiú Hirosimából Tokióba érkezésével kezdődik. Legelőször az iskolát látogatja meg, csakhogy útközben megpillant egy leányzót. Nem is akármilyet...  Jól megnézi magának és mondhatni...szerelem első látásra.. na jó...azért nem egészen, de valami hasonló. Yamato megbabonázva figyeli a lányt, miközben magasugrik :) Ezek után elindul hazafelé. Nagynénjénél száll meg, aki egy gyógyfürdőt vezet és szobákat ad bérbe kizárólag lányok részére, na meg Yamatonak :)...és ki gondolta volna, Suzukának a magasugró lánynak is...(Animeaddicts)


Részek Online:

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
19.rész
20.rész
21.rész
22.rész
23.rész
24.rész
25.rész
26.rész
(A feliratok összehasonlítása alapján kiderült,hogy ez is Animeaddicts projekt.Viszont nem tüntették fel hogy honnan van.Az Animeaddicts videótárában nincs meg ez az anime..Így ha meg akarod köszönni a feliratot akkor ne a videó alatt tedd,hanem itt >> http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.810 )

Kapcsolódó anime : Fuuka,melynek előzménye a Suzuka.Hamarosan az oldalon.

Megjegyzések