Seikon no Qwaser18 éven aluliaknak nem ajánlott!  

Ez az anime annyira ecchi beteg, hogy azt nem tudom elmondani .Én nagyot néztem az elején.Nem tudtam elhinni azt a bizonyos jelenetet ami rögtön az első részben van....és amit meg láthatsz ha megnézed . És őszinte leszek... nem néztem teljesen végig az anime-t... Csak adagonként sikerült.

A történet a Szent Mihailov Akadémián és környékén játszódik, ahol megismerkedünk a történet főszereplőivel, a kissé harcias Oribe Mafuyuval, és a gyarkan betegeskedő, hatalmas mellekkel rendelkező Yamanobe Tomoval. Ezen a helyen rengeteg fiatal lány tűnt el az utóbbi időben...A két lány élete váratlan fordulatot vesz, amikor hazafelé egy ezüst hajú fiút találnak az úton. Mivel megsérült, ezért hazaviszik és ápolni kezdik, de a fiú hirtelen eltűnik. Mafuyu a keresésére indul, amikor hirtelen arra lesz figyelmes, hogy a közeli templom kék lángokban ég. Rögtön odamegy, bent pedig egy furcsa szerzettel találkozik, aki meg akarja ölni. Mafuyut az utolsó pillanatban a már említett ezüst hajú fiú, Sasha menti meg. Mint kiderül, Sasha egy Qwaser, vagyis képes uralni az egyik kémiai elemet (jelen esetben az acélt) és szabadon formálni azt. A Qwaserek az erejüket szűz lányok tejéből, a Somaból nyerik, ebből kifolyólag jó pár "érdekes jelenetnek" lehetünk tanúi. A későbbiekben még több Qwaserrel is megismerkedhetünk, részese lehetünk a Qwaserek csatáinak, és ha a sok harcot már meguntuk, láthatunk még sokkal több kivillanó bugyit és melleket.(Animeaddicts)

Részek Online:

Megjegyzések

 1. Esetleg tudja valaki, hogy lesz e 3.évad is?

  VálaszTörlés
 2. Én még nem láttam,h terveznék.Azt mondom,h szerintem nem lesz.De végülis ezt csak a készítők tudják :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A 2. Evad 5 töl kellenek a reszeknigy hogy nezem vegig valahogy ragd fel valahol le lehet tolteni siess minel hamarabb

   Törlés
  2. Én biztos nem rakom fel.Nem én töltöttem fel egyiket sem.De ez mindenhol fel van tüntetve.
   Na meg le sem fordították,így nincs is gyakorlatilag mit fel rakni.Angolul tudod csak megnézni.

   Törlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre