School Days

Kapcsolódó kép

18 éven aluliaknak nem ajánlott!  

Nos elképedtem akkor amikor az anime vége felé jártam.Most akkor én egy anime-t néztem vagy kettőt? Hogy az első rész ennyire különbözik az utolsóktól... Nem is értem... csak senki ne számítson teljesen boldog történetre,de ettől függetlenül nézhető a történet.Amúgy egy teljesen hétköznapi iskolás történetként kezdődik,a végét pedig lessétek meg ti :)

Főszereplőnk, Ito Makoto egy átlagos középiskolás srác. Minden reggel vonattal megy az iskolába, és egy gyönyörű lányt nézeget. Nagyon tetszik neki, de csak annyit tud róla, hogy egy iskolába járnak. Az egyik reggel készít róla egy fényképet, amit ki is tesz háttérképnek, és abban reménykedik, hogy így a lány majd felfigyel rá egyszer. Mivel a mondás úgy tartja: "Ha készítesz egy személyről (akár fiú, akár lány) fényképet, és a képet nem látja meg senki három hétig, a szerelem valóra válik". De ez Makoto-nak nem jön be. Saionji Sekai, az osztálytársa és egyben padtársa meglátja a képet a lányról, és egyből felismeri Katsura Kotonohát. Makoto megígérteti Sekai-al, hogy nem mondja el senkinek. Végül Sekai úgy dönt, segít összehozni őket, ezért mihamarabb összebarátkozik Kotonoha-val, és meghívja a tetőre, hogy ebédeljenek hármasban. Ebéd közben Makoto elmondja Kotohana-nak, hogy mit érez iránta, a lány pedig igent mond. Másnap Makoto nem tudja hogy meghálálni Sekai segítségét, ezért megkérdezi, hogy ő mit szeretne cserébe. Rögtön ezután Sekai megcsókolja Makoto-t, annyit mond csak, hogy "Ez nekem megteszi", és elrohan.Kotonoha és Makoto kapcsolata ezek után elég nehézkes lesz, ugyanis Sekai is beleszeret Makoto-ba, miközben "tanítgatja", hogy ne legyen olyan durva Katsura-sannal. Ám ez még nem minden! A vége felé még több lány szeret bele Makoto-ba (a kis mázlista!), például Otome, aki az általános iskolában Makoto osztálytársa volt, és mindig együtt lógtak. És meg kell említeni Setsuna-t is, aki Sekai legjobb barátnője.(Animeaddicts)

Részek Online:

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész

Megjegyzések

 1. Tara! 100%-osan igazat adok. A 12 rész vége szó szerint sokkolt. Ez annyira Pszichológiai hogy lazán 18-ast is kaphatna. Az anime rajzolása nagyon szép, jól kidolgozott. Legfőképpen az tetszett hogy nem eltúlzott Ecchi, ami már sokszor az agyamra megy néha. Köszi a feltöltését. :)

  Üdvözlettel:Zoli

  VálaszTörlés
 2. Én alig hittem el amikor végignéztem.Egy aranyos,vicces,átlagos iskolás Ecchi történetre számítottam.Ugyan is az ismertetőket nem szoktam elolvasni ,csak a műfajokat :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetcet adig amig kedves aranyos kis anime volt de az utolso reszvnem tetcet ezert neztem vegig? Ez megoli azt aztan az azert aszt szegeny lany a vegere megorult. Es a fiunak minek kellet az a lany ha mindenkivel csinalta nem a legjobb anime :-(

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre