Nodame Cantabile
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szerintem azért kevés ember van aki nem ismeri.Régen amikor néztem akkor a Finale csak letölthető volt.Most viszont már online is megtekinthető. Hozzá vagyok szokva feliratos anime-hez.Jobbnak is tartom.Viszont semmi bajom ezzel a szinkronnal(Ami azt illeti láttam rosszabbat is).Valakinek viszont nem tettszik.Én már sokadjára nézem végig.

Chiaki Sinichi egy neves zongoraművész tehetséges fia, aki egy tokiói zeneművészeti főiskolára jár. Jóképű, ápolt, komoly, módos család sarja, mindig a tökéletességre törekszik. Bár zongorát tanul, valójában ő karmester szeretne lenni, mint példaképe és hajdani tanára, a híres Sebastiano Viera. Csakhogy Chiaki egy régi sokk hatására képtelen repülőre vagy hajóra szállni - úgy tűnik, álmai Európája elérhetetlen marad számára.Noda Megumi ugyanoda jár, egy évvel fiatalabb, és szintén zongorát tanul. Nodame (ahogy barátnői hívják) tökéletes ellentéte Chiakinak: topis, ápolatlan (bűzlik!), gyerekes, szegény család lánya (mindig elcseni mások tízóraiját), aki sose pontosan a kotta szerint játszik - pedig egy őstehetség, akinek csak a motiváció hiányzik.A fiú egy nap csodálatos zongorajátékot hall a kampuszon. Másnap - túl egy szakításon - ugyanerre a játékra ébred egy szemétdombon - vagyis Nodame lakásán, ami történetesen közvetlenül az övé mellett található. Nemsokára azon kapja magát, hogy kitakarítja a lány lakását, együtt tanul vele, és esténként finom vacsorát készít neki. Miközben Nodame fülig szerelmes Chiakiba, a fiú csak a lány zenéjét tudja szeretni. Valami mégis elkezdődik közöttük, és ez mindkettejüket átformálja.(Animeaddicts)
A második évadban folytatódnak a kalandok DE Párizsban :) A kapcsolatok tovább bonyolódnak.De igazán csak a 3.évadban bontakoznak ki :)

Részek Online :

1.évad - HUN. szinkron
2.évad PARIS-HEN - Felirat
3.évad FINALE - felirat
A felirat minőségével nem igazán vagyok megelégedve mert nem jól olvasható.Aki teheti inkább töltse le.(http://frostii.net/2010/06/14/nodame-cantabile-finale-batch/ - torrentes-kattins a batch torrentre.Segítséget kérhetsz tőlem)http://animeaddicts.hu/download.php?filelist.5.4414(Innen pedig a feliratot tölthetitek le) Ha ezzel kapcsolatban segítségre van szükséged csak írj nekem.


Kapcsolódó képMegjegyzések