Kiss X Sis

Kapcsolódó kép

18 éven aluliaknak nem ajánlott!  

Nekem nagyon tetszett.Ez az anime is egy alap az ecchi kedvelőknek. Mondjuk néha-néha azt éreztem,hogy egy kicsit sok...Egyébként is ez egy seinen... szóval még nem is teszek a korhatárra éveket.

Ki ne vágyna arra, hogy körülrajongják a lányok? Nos, Suminoe Keita pontosan ebben az irigylésre méltó helyzetben van, ráadásul nem is egy, hanem egyszerre két lány is legyeskedik körülötte, amivel gond nélkül eléri, hogy osztályának összes fiútanulóját egye a sárga irigység. Mégis, Keitát nem igazán boldogítja a dolog, lévén a két érte epekedő lány nem más, mint a két ikernővére... pontosabban mostoha-ikernővére. Ugyan gyerekkoruk óta ismeri őket, ám a dolgok csak attól kezdve folynak ilyen mederben, mióta Keita apja összeházasodott a lányok édesanyjával. Ako és Riko pedig azóta nem válogatnak a módszerekben azért, hogy egyrészt tudtára adják azt, hogy a családi köteléknél ők valami "szorosabbra" vágynak vele, másrészt azért, hogy meggyőzzék arról, hogy jobb lenne neki, ha a sportolói ajánlásával kinézett középiskola helyett inkább ugyanoda jelentkezne, ahová ők ketten is járnak. Keita ezt egy ideig próbálja eltűrni, ám miután a két lány folyamatos versengése már az iskolájában is utoléri, betelik nála a pohár, és az osztálya szeme láttára alaposan kiosztja őket. Ami azonban ezután történik, az mindenkit megdöbbent, ugyanis a két lány nyíltan szerelmet vall Keitának, majd miután ő ezt újfent viccnek véli, bocsánatkérés közepette elviharzanak. Távozásukkor megpillantván a könnyeket a szemükben, Keita elszégyelli magát, utánuk megy, és közli velük, hogy megpróbálja összehozni, hogy egy iskolába járhassanak, bár arról még fogalma sincs, hogy eme felelőtlen kijelentés miatt mennyi baj fog a fejére zúdulni a későbbiekben.(Animeaddicts)

Részek online:

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
OVA 1
OVA 2
OVA 3
OVA 4
OVA 5
OVA 6
OVA 7

Megjegyzések

  1. Pacsi mindenkinek. Nekem ez az Anime nagyon teccett de van folytatása amit még nem raktak ki Ova 12. rész ig folytatodik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. láttad magyar felirattal??

      Törlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre