2012. augusztus 30., csütörtök

Kiss X Sis18  éven aluliaknak nem ajánlott!  
Talán talán idetévedt pár 10-12éves érdeklődő gyerek... nem azért írtam ki a +18at hogy még kíváncsibbá tegyelek titeket.Nem nektek való ez az anime.És ez most már a legkomolyabb.Ha a +16-ot meg is néztétek,ezt nem hiszem hogy kéne ilyen korba.Még ráértek egy kicsit :) És tudom,hogy nem szükséges ahhoz a 18at betölteni hogy megnézhessük,de túl korán se kezdjünk neki ennek az anime-nek.Remélem nem hiába koptatom a billentyűket 

Nekem nagyon tettszett.Ez az anime is egy alap az ecchi kedvelőknek :) Mondjuk néha-néha azt éreztem hogy egy kicsit sok... :) ÉS SZERINTEM NYUGODTAN MEGKAPHATJA A PIROS KARIKÁT.A 16ost több fiatalabb megnézi.Itt azért kicsit elgondolkodnak páran.Egyébként is ez egy seinen... szóval még nem is teszek a korhatárra éveket.

Ki ne vágyna arra, hogy körülrajongják a lányok? Nos, Suminoe Keita pontosan ebben az irigylésre méltó helyzetben van, ráadásul nem is egy, hanem egyszerre két lány is legyeskedik körülötte, amivel gond nélkül eléri, hogy osztályának összes fiútanulóját egye a sárga irigység. Mégis, Keitát nem igazán boldogítja a dolog, lévén a két érte epekedő lány nem más, mint a két ikernővére... pontosabban mostoha-ikernővére. Ugyan gyerekkoruk óta ismeri őket, ám a dolgok csak attól kezdve folynak ilyen mederben, mióta Keita apja összeházasodott a lányok édesanyjával. Ako és Riko pedig azóta nem válogatnak a módszerekben azért, hogy egyrészt tudtára adják azt, hogy a családi köteléknél ők valami "szorosabbra" vágynak vele, másrészt azért, hogy meggyőzzék arról, hogy jobb lenne neki, ha a sportolói ajánlásával kinézett középiskola helyett inkább ugyanoda jelentkezne, ahová ők ketten is járnak. Keita ezt egy ideig próbálja eltűrni, ám miután a két lány folyamatos versengése már az iskolájában is utoléri, betelik nála a pohár, és az osztálya szeme láttára alaposan kiosztja őket. Ami azonban ezután történik, az mindenkit megdöbbent, ugyanis a két lány nyíltan szerelmet vall Keitának, majd miután ő ezt újfent viccnek véli, bocsánatkérés közepette elviharzanak. Távozásukkor megpillantván a könnyeket a szemükben, Keita elszégyelli magát, utánuk megy, és közli velük, hogy megpróbálja összehozni, hogy egy iskolába járhassanak, bár arról még fogalma sincs, hogy eme felelőtlen kijelentés miatt mennyi baj fog a fejére zúdulni a későbbiekben.(Animeaddicts)

Részek online:

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
OVA 1
OVA 2
OVA 3
OVA 4
OVA 5
OVA 6
OVA 7

2 megjegyzés:

  1. Pacsi mindenkinek. Nekem ez az Anime nagyon teccett de van folytatása amit még nem raktak ki Ova 12. rész ig folytatodik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. láttad magyar felirattal??

      Törlés

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre