Junjou Romantica

Képtalálat a következőre: „Junjou Romantica”

18 éven aluliaknak nem ajánlott! 

Nos ehhez az anime-hez nem nagyon akarok hozzászólni .Régebben láttam... na és hát nem a kedvencem.Talán azért mert nem ez a műfaj az ami nekem kell.Kitudja, hogy hogy találtam meg anno. Mivel ebben a műfajban nincs nagy tapasztalatom,nem igazán tudom megmondani,hogy jó-e vagy sem. Ezért kérlek titeket,aki látta az írja meg alul kommentbe.

Misaki az egyetemi felvételijére készül, de nem éppen a legjobb eredményekkel. Annak érdekében, hogy sikeresen bejusson az általa választott iskolába, magántanár segít neki Usami-san képében. Az első találkozás Usami-sannal nem éppen olyan volt, amilyenre Misaki gondolt. A férfi ugyanis épp a fiú bátyján, Takahiro-n csimpaszkodott. Mint kiderült, a híres író, Usami szerelmes lett Takahiro-ba, de ő csak mint barát tekint rá.A történet se lenne az igazi, ha nem a főhős lenne szerelmes egy férfiba. És bizony ez nem sokáig várat magára...(Animeaddicts)
Persze egy másik páros is szerepel a történetben.Ezért kicsit katyvaszos.


Részek Online:

(A feliratok összehasonlítása alapján kiderült hogy ez is Animeaddicts projekt.Viszont nem tüntették fel hogy honnan van.Az Animeaddicts videótárában nincs meg ez az anime.Így ha meg akarod köszönni a feliratot akkor ne a videó alatt tedd,hanem itt >> http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.1906 )Megjegyzések