Haru wo Daite ita

Kapcsolódó kép

18 éven aluliaknak nem ajánlott!  

Átlagos Yaoi.Szerintem semmi érdekes nincs benne.Kis időtöltésnek jó ha unatkozik az ember. Sajnos vagy nem sajnos én azok közé az emberek közé tartozom,akinek kicsit sok a legtöbb yaoi de csak azért,mert nem igazán tudom értelmezni a stílust és ne értsetek félre,nem a homoszexualitással van a problémám.

Sawa Nagisa, a népszerű író felkéri a két pornószínészt, Iwaki Kyousuke-t és Katou Youji-t, hogy vegyenek részt a legújabb könyvének (Haru wo Daite Ita) filmváltozatához történő szereplőválogatáson.A szerepet Iwaki-san kapja meg (mit mondjak, nem nagyon örült neki, majd kiderül, hogy miért :)). A film olyannyira sikeres lesz (annak ellenére, hogy egy meleg párról szól), hogy úgy döntenek, sorozatot is készítenek belőle. De az Iwaki-san partnerét játszó Sawa visszalép és felkéri Katou-t, hogy a sorozatban ő legyen Iwaki párja. Katou, büszkeségét sértve érezve az előző bukása miatt, ezt el is vállalja…A két teljesen ellentétes jellem találkozása harcokat eredményez. De a kezdeti ellenségeskedésből, irigységből, rivalizálásból, ami a két színész között van, lassan nagyon mély, és igaz szerelem születik (persze nem zökkenőmentesen). És bizony nem csak idill és trallala lesz az életük, lesz itt minden: ármánykodás, féltékenykedés, érdekes szereplők felbukkanása, a családdal való küzdelem, egyszóval, sok-sok bonyodalom, szívbemarkoló pillanat és egy igazán gyönyörű szerelem útját kísérhetjük figyelemmel (persze ezt már a mangában :D)Az ova itt ér véget, de biztos vagyok abban, hogy aki megszereti a két szereplőt, az nem tudja majd kihagyni a mangát sem, mely jelenleg is fut Japánban és már a 11. kötetnél tart.(Animeaddicts)

Részek Online

1.rész
2.rész

Képtalálat a következőre: „Haru wo Daite ita cover”

Megjegyzések

 1. Szórakozásnak tényleg nagyon jó :3
  akár többszöri nézéssel is :)
  És egyfajta alapozásnak a Fuyu no semi-hez, ami ennek végül is a testvére... (egy film történetét meséli el, amiben a szerelmespár alakítja a főszerepeket.. A chushou - bakufu küzdelmek idején játszódik az 1860as évek körül és nagyon szomorú T^T )
  A grafikája kicsit.. khm... old school XD de nagyon szép, igényes...
  Én imádtam :3 csak lehetne hosszabb kicsit (vagy sokkal, akár a teljes manga eseményein végigmehetne... :D )

  VálaszTörlés
 2. én nagyon szeretem ezt a sorozatot aranyos a sztoria.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre