2012. augusztus 28., kedd

Haru wo Daite ita18  éven aluliaknak nem ajánlott!  
Talán talán idetévedt pár 10-12éves érdeklődő gyerek... nem azért írtam ki a +18at hogy még kíváncsibbá tegyelek titeket.Nem nektek való ez az anime.És ez most már a legkomolyabb.Ha a +16-ot meg is néztétek,ezt nem hiszem hogy kéne ilyen korba.Még ráértek egy kicsit :) És tudom,hogy nem szükséges ahhoz a 18at betölteni hogy megnézhessük,de túl korán se kezdjünk neki ennek az anime-nek.Remélem nem hiába koptatom a billentyűket  

Átlagos Yaoi.Szerintem semmi érdekes nincs benne.Kis időtöltésnek jó ha unatkozik az ember :)

Sawa Nagisa, a népszerű író felkéri a két pornószínészt, Iwaki Kyousuke-t és Katou Youji-t, hogy vegyenek részt a legújabb könyvének (Haru wo Daite Ita) filmváltozatához történő szereplőválogatáson.A szerepet Iwaki-san kapja meg (mit mondjak, nem nagyon örült neki, majd kiderül, hogy miért :)). A film olyannyira sikeres lesz (annak ellenére, hogy egy meleg párról szól), hogy úgy döntenek, sorozatot is készítenek belőle. De az Iwaki-san partnerét játszó Sawa visszalép és felkéri Katou-t, hogy a sorozatban ő legyen Iwaki párja. Katou, büszkeségét sértve érezve az előző bukása miatt, ezt el is vállalja…A két teljesen ellentétes jellem találkozása harcokat eredményez. De a kezdeti ellenségeskedésből, irigységből, rivalizálásból, ami a két színész között van, lassan nagyon mély, és igaz szerelem születik (persze nem zökkenőmentesen). És bizony nem csak idill és trallala lesz az életük, lesz itt minden: ármánykodás, féltékenykedés, érdekes szereplők felbukkanása, a családdal való küzdelem, egyszóval, sok-sok bonyodalom, szívbemarkoló pillanat és egy igazán gyönyörű szerelem útját kísérhetjük figyelemmel (persze ezt már a mangában :D)Az ova itt ér véget, de biztos vagyok abban, hogy aki megszereti a két szereplőt, az nem tudja majd kihagyni a mangát sem, mely jelenleg is fut Japánban és már a 11. kötetnél tart.(Animeaddicts)

Részek Online

1.rész
2.rész

2 megjegyzés:

 1. Szórakozásnak tényleg nagyon jó :3
  akár többszöri nézéssel is :)
  És egyfajta alapozásnak a Fuyu no semi-hez, ami ennek végül is a testvére... (egy film történetét meséli el, amiben a szerelmespár alakítja a főszerepeket.. A chushou - bakufu küzdelmek idején játszódik az 1860as évek körül és nagyon szomorú T^T )
  A grafikája kicsit.. khm... old school XD de nagyon szép, igényes...
  Én imádtam :3 csak lehetne hosszabb kicsit (vagy sokkal, akár a teljes manga eseményein végigmehetne... :D )

  VálaszTörlés
 2. én nagyon szeretem ezt a sorozatot aranyos a sztoria.

  VálaszTörlés

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre