Hana Yori Dango

Képtalálat a következőre: „Hana Yori Dango anime”

14 éven aluliaknak nem ajánlott!   

Ezt a történetet először Doramaként láttam.Vagyis élőszereplős változatát.Először a Japán verziót aztán a koreai-t is.A dorama verziók valamiért jobban elnyerték a tetszésemet.Na... értékeljük azért a régi anime-ket is.  > Lányoknak ajánlott anime :)

Makino Tsukushi egy hétköznapi lány, aki egy teljesen átlagos családból származik. Egészen addig teljesen normális életet él, míg be nem iratják az Eitoku nevezetű luxus akadémiára, ahova az ország leggazdagabb diákjai járnak azzal a szándékkal, hogy Tsukushi talál majd egy gazdag férjet magának az iskolában.Tsukusinek eleinte nincs is semmi gondja, egyetlen kívánsága az, hogy csöndben, távol a többi diáktól kijárja az iskolát. Azonban ez sem sikerül neki, mivel az egyetlen barátnője leesik a lépcsőn, pont az iskola leggazdagabb és befolyásosabb diákjának, Domyouji Tsukasanak a fejére. Tsukusi megvédi barátnőjét és ekkor el is kezdődik a baj. Ugyanis az Eitokuba jár az úgynevezett F4, a híres neves fiú csapat, az ország leggazdagabb és legjóképűbb srácai. Ha valaki nekik nem tetszik az iskolában, egyszerűen kiragasztják a szekrényükbe a rettegett piros cédulát, amit ha valaki megkap, az egész iskola ellene fordul. Tsukusi másnap talál is egyet a szekrényében.(Animeaddicts)


Részek Online :
(Ez animeaddicts projekt! Viszont: Nem tették fel a videótárba.Így ha meg akarod köszönni akkor ne a videó alatt tedd,hanem itt >>  http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.693 )

Érdekel a live action verzió is? ITT megtalálod!

Megjegyzések

  1. sajnos nem tudom megnézni a részeket mert le lettek tiltva. Nem tudtok véletlen más helyet ahol megnézhetőek lennének? Mert engem nagyon érdekelne. Előre is köszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,sajnos egyenlőre nem találtam semmit :/

      Törlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre