Death Note

Kapcsolódó kép

14 éven aluliaknak nem ajánlott!  

Ez a történet is a kedvenceim közé tartozik.Mondjuk inkább a filmet tartom jobbnak.Amúgy nem szeretem a horror-féle történeteket,ez még is az egyik kedvencem.És hogy miért?Mert a gondolatmenete fantasztikusan van felépítve.Minden ügy,és minden lépés jól ki van gondolva a történetben.Aki szereti a nyomozós dolgokat annak ez tuti be fog jönni :) Sokak látták,azonban még mindig akad olyan,akinek ez újdonság. Én már persze  mangában,anime-ben és filmben is végigfutottam rajta :)

Yagami Light egyáltalán nem átlagos középiskolás, ugyanis csodagyerek. Magasan kiemelkedik az átlag tanulók közül, írtó jó stratégiai érzékkel, felfogó képességgel és rögtönzéssel. Az ő kezébe kerül egy Death Note, vagyis a shinigamik (halálistenek) által használt könyvek egyike. A sorozatot ez az egyetlen (majd később néhány másik) könyv tartja lendületben, ennek köszönhető az egész bonyodalom és a rengeteg felfoghatatlanul egyedi fordulat. Klisé, másolatszag sehol, de még csak animés körökben is teljesen egyedi sorozat, mely az utolsó percig kiszámíthatatlan.(Animeaddicts)

Részek Online:


Megnéznéd a live action-t is? Megtalálod IDE kattintva az oldalunkon!

Megjegyzések

  1. Szijja! Hát én most szeretném elkezdeni majd ezt az animét..de én nagyon félős vagyok!! Mondjuk úgy hogy nem nem szeretem a horrort hanem nagyon nem bírja a lelki állapotom..-_-" ezt az animét szerinted attól még megnézzem? Csak mert már régóta érdekel de minden oldalára más értékelést írnak a "korra".mivel te 14 évet írtál csak azért kérdezem. Ám 15 vagyok..^^ köszi a választ előre is :)))

    VálaszTörlés
  2. jo anime nem tul vészes benne a horor ajánlom csak a vége más volt mint amire számitotam

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre