Hidan no Aria

Kapcsolódó kép

16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Egymás után néztem meg az összes részt.Egy rövid kis történet. Az egyszer nézhetőek közé tartozik.Mégpedig azért mert az a "nagyon különleges " dolog amiért egy anime-t többször is megnézünk nincs meg ebben az anime-ben.Egészen új anime(2011-es).Szerepel benne az Ecchi de nem ez a fő szál.Persze ezek a kis perverznek mondható jelenetek teszik vígjátékká ezt az anime-t.Tehát ... van lövöldözés is :) Fura,mert tettszett az anime annak ellenére hogy minden részben volt harcjelenet.És én nem igazán szeretem az akciózást.Szóval ez egy eredmény volt nálam.Nos az OP.nekem bejön :)

A egyik főszereplőnk Tooyama Kinji, aki a Tokyo Butei iskola másodéves tanulója. Érdemes pár szót ejteni erről az iskoláról, hiszen nem teljesen hétköznapi. Ezt már talán az iskola azon szabályzata is tükrözi, miszerint minden tanulónak kötelessége felszerelnie magát lőfegyverrel, és valamilyen szúró/vágó fegyverrel. Nos igen, jól gondolod, ebben az iskolában nem a hétköznapi dolgokra tanítják a diákokat. Úgynevezett "Butei"-nek képzik őket, ami lényegében egy jól képzett zsoldosra hasonlít.(Animeaddicts)

Részek Online:

Megjegyzések

 1. Szia nekem nagyon tetszett!! :) Nem tudsz véletlennül egy hasonló animét??Várom válaszodatt :D És lesz második Évad??

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia.Lövöldözős,de csajosabbra gondolsz? :)
   A 2.évadról nem tudok.2011-es az anime.Általában 1-2éven belül szokott jönni a 2.évad,vagy legalább a bejelentése.De semmi hír róla.

   Törlés
  2. Mind kettőre ha esetleg tudsz ilyet!:) Köszi :)

   Törlés
  3. Hogy tettszik a Girls und Panzer? :D

   Amúgy lányosabb most a jelenleg futó Ao Haru Ride pl.Sukitte Ii Na Yo és Tonari No Kaibtusu kun keverék.Az oldalon még nincs fent,mert még csak a 6.résznél jár.De indavideón fent van :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre