11eyes

Képtalálat a következőre: „11 eyes cover”

16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Egyszer nézhetős anime számomra :) Ami megmaradt hogy nagyon magányosan éreztem magam miután megnéztem ezt az anime-t.A romantika csak egy mellék szál.Nem erről szól az egész történet. A fantasy része annak ellenére,hogy egynél többször nem néztem meg,emlékezetes maradt. Érdekesség hogy az eleje magyarul kezdődik :) Mégpedig :
„Az éjszaka vöröses fénybe öltözik.Időn és téren túl a valóság és a valótlanság közötti világ.A fiú és lány nyomában a kérlelhetetlen fekete ruha.Mi szél sodorta erre a baljós helyre őket, vajon felébrednek-e valaha ebből a rémálomból?”

Satsuki Kakeru gyermekkorát árvaházban töltötte egyetlen támaszával, Minase Yukával, miután rejtélyes módon elveszítette nővérét. Yukát már adoptálták, ennek ellenére továbbra is egy iskolába jár Kakeruval. A két fiatal leginkább egy szerelmespárhoz méltóan viselkednek, persze ezt mindkettejük próbálja tagadni. Átlagosan élik mindennapjaikat, ám egy nap, amikor épp vásárolni indulnak, átkerülnek egy másik világba, a Red Nightba. A Red Night – japán fordítás szerint piros éjszaka – egy alternatív világ, ahol vöröses színben pompázik minden, s különböző lények találhatóak ott. Ezek a szörnyek támadnak Kakeruékra, s mikor már egy hajszálon múlna, hogy lecsapjanak rájuk, visszakerülnek az emberek világába. Yuka és Kakeru próbál nem gondolni a különös utazásra, de amikor nem is gondolnák rá, újra elragadja őket a Red Night, s ismét a szörnyek fogságába kerülnek, szerencsére nem sokáig.

Részek Online


Megjegyzések

  1. írtad hogy ne számítsak boldog befejezésre de ez akkor is mellbe vágott....

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre