Mayo Chiki

Kapcsolódó kép

16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Ezt az anime-t kérésre raktam fel.És hogy véleményt tudjak róla alkotni meg kellett néznem részleteket belőle.És imádtam.Engem sokszor megmosolyogtatott az anime és mondjuk,hogy eléggé tetszett is annak ellenére,hogy az ecchi mint műfaj nem áll hozzám közel.

Az anime középpontjában egy Sakamachi Kinjirou nevű fiú áll. A srác anyja egy profi női birkózó, akinek Kureha, Kinjirou húga is szeretne a nyomdokaiba lépni. Ennek következtében szegény srácot használják bokszzsáknak a gyakorláshoz. Az egésznek az lett a következménye, hogy a srácnak gynephobia-ja lett (beteges félelem a nőtől vagy a női nemtől), mely abban nyilvánul meg, ha egy nő hozzáér, akkor elkezd vérezni az orra.Na de akkor a történet. Kinjirou osztályába jár Konoe Subaru, aki Suzutsuki Kanade komornyikja, aki szintén ugyan abba az iskolába jár. Annak érdekében, hogy mindig szolgálhassa úrnőjét, akinek a családja rendkívül gazdag, valamint az iskola is az övék, amibe járnak. Subaru elég népszerű a suliban, mivel jó sportoló, tanulós stb., egyszóval a lányok imádják, mind szerelmesek belé és a fiúk is elismerik. Ráadásul még egy lányokból álló fanklubja is van, ami leginkább egy szektára hasonlít. Egy végzetes napon azonban, mikor Kinjirou bemegy a férfi mosdóba, véletlenül rányit Subaru-ra, és azt látja, hogy női alsónemű van rajta. Kinjirou-nak ebből az a következtetés jön le, hogy a srác egy perverz. Ezután csak simán el akar sétálni, mintha mi sem történt volna, de Subaru követi, mert rájött a titkára, és addig akarja verni, amíg el nem felejt mindent. Ám a harc közben derül csak ki Kinjirou számára Subaru igazi titka. Subaru igazából lány és azért nem hord férfi alsóneműt a többi férfi ruhához, mert szerinte az "undorító".Miután Kanade megmentette Kinjirou-t Subaru-tól, a fiú elmondja neki a részleteket. (Miközben perverz módon mind kettejüket kiláncolta egy ágyhoz.) Subaru azért van férfinak öltözve, mert a családja generációk óta szolgálja Kanade családját, mármint csak a férfi tagjai. Mivel Subaru az egyetlen gyerek, ezért bizonyítania kell. Úgy kell iskolába járnia, hogy senki sem tudhatja meg a titkát. Ha valaki mégis megtudja, akkor nem lehet komornyik többé, ezért üzletet ajánlanak Kinjirou-nak: Vagy tartja a száját, ráadásul ők kigyógyítják a fóbiájából, vagy a holtestét a Fuji-hegyen fogják megtalálni egy hónap múlva.(Animeaddicts)

Részek Online:

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész

Megjegyzések

  1. Esetleg megtudná valaki mondani hogy lesz e folytatása a Mayo Chik-inek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy darabig találgattak,hogy 2013-2014es téli vetítésben lesz-e,de hát nem volt és konkrét hír sincs arról,hogy lesz-e.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre