2012. március 15., csütörtök

Saiunkoku Monogatari 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Ami leginkább megtetszett ebben az anime-ben az a szereplők stílusa.Egytől egyig :) Jókat lehet nevetni a történeten.Persze van pár unalmas rész de ettől eltekintve nagyon izgalmas,történet dús anime-ről beszélünk.
VISZONT : Nincs meg az egész magyar felirattal.A 32.résztől csak angol felirattal lehet továbbnézni :( Persze csak egyenlőre.Sajnos nem tudom hogy a fordítók mikor akarják folytatni a munkát.De amint meg van a a magyar felirat hírként kirakom!

A történet egy Saiunkoku (=Színpompás Felhők Országa) nevű országban játszódik. Főszereplőnk Kou Shuurei, egy tizenhat éves, nagy múltú, de elszegényedett nemesi családból származó lány, aki édesapjával, és Seirannal (egy férfivel, aki a ház körüli munkákban segít) él egy hatalmas, de kissé lerobbant házban. Történetünk azon a napon veszi kezdetét, amikor az egyik császári főtanácsos, Shou meglátogatja őket, és munkát ajánl a lánynak, amiért ötszáz aranyat fizetne. Mivel a lány legnagyobb gondja az állandó pénzhiány, ezért nem is hagyja, hogy a tanácsos mindent elmondjon, hanem azonnal elfogadja a munkát.Másnap Shuurei és Seiran a palota kapuja előtt áll. A lány még most sem akarja elhinni: beleegyezett abba, hogy a nem túlzottan jó hírnek örvendő császár, Ryuuki hitvese lesz fél éven keresztül. Az ifjú uralkodót még csak hat hónapja koronázták meg, de azóta teljesen visszavonult a kormányzástól, egész nap csak bolyong a palotában, az éjszakákat meg szolgálókkal tölti, méghozzá csak fiúkkal. Shuurei mégsem visszakozik, a színjátékot vállalva beköltözik a palotába, de lassan felébred benne a gyanú: talán a császár nem is hülye, hanem csak hülyít másokat...(Animeaddicts)

Részek Online

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
19.rész
20.rész
21.rész
22.rész
23.rész
24.rész
25.rész
26.rész
27.rész
28.rész
29.rész
30.rész
31.rész
Angol felirattal foyltatódik >
32.rész
33.rész
34.rész
35.rész
36.rész
37.rész
38.rész
39.rész

2.évad
(Hamarosan)
3 megjegyzés:

 1. már van magyar felirat végig és második évad is C:
  (http://indavideo.hu/video/iiii_2)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én nem találok semmit magyar felirattal a 2. évad 32 résztől... meghülyülök, valaki ha van ilyen kérem küldje el. Bosszant, hogy azt az utolsó pár részt senki nem fordította le.

   Törlés

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre