Saiunkoku Monogatari

Képtalálat a következőre: „Saiunkoku Monogatari”

 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Ami leginkább megtetszett ebben az anime-ben az a szereplők stílusa.Egytől egyig :) Jókat lehet nevetni a történeten.Persze van pár unalmas rész de ettől eltekintve nagyon izgalmas,történet dús anime-ről beszélünk.
VISZONT : Nincs meg az egész magyar felirattal.A 32.résztől csak angol felirattal lehet továbbnézni .Persze csak egyenlőre.Sajnos nem tudom hogy a fordítók mikor akarják folytatni a munkát.De amint meg van a a magyar felirat hírként kirakom!

A történet egy Saiunkoku (=Színpompás Felhők Országa) nevű országban játszódik. Főszereplőnk Kou Shuurei, egy tizenhat éves, nagy múltú, de elszegényedett nemesi családból származó lány, aki édesapjával, és Seirannal (egy férfivel, aki a ház körüli munkákban segít) él egy hatalmas, de kissé lerobbant házban. Történetünk azon a napon veszi kezdetét, amikor az egyik császári főtanácsos, Shou meglátogatja őket, és munkát ajánl a lánynak, amiért ötszáz aranyat fizetne. Mivel a lány legnagyobb gondja az állandó pénzhiány, ezért nem is hagyja, hogy a tanácsos mindent elmondjon, hanem azonnal elfogadja a munkát.Másnap Shuurei és Seiran a palota kapuja előtt áll. A lány még most sem akarja elhinni: beleegyezett abba, hogy a nem túlzottan jó hírnek örvendő császár, Ryuuki hitvese lesz fél éven keresztül. Az ifjú uralkodót még csak hat hónapja koronázták meg, de azóta teljesen visszavonult a kormányzástól, egész nap csak bolyong a palotában, az éjszakákat meg szolgálókkal tölti, méghozzá csak fiúkkal. Shuurei mégsem visszakozik, a színjátékot vállalva beköltözik a palotába, de lassan felébred benne a gyanú: talán a császár nem is hülye, hanem csak hülyít másokat...(Animeaddicts)

Részek Online

Megjegyzések

 1. már van magyar felirat végig és második évad is C:
  (http://indavideo.hu/video/iiii_2)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én nem találok semmit magyar felirattal a 2. évad 32 résztől... meghülyülök, valaki ha van ilyen kérem küldje el. Bosszant, hogy azt az utolsó pár részt senki nem fordította le.

   Törlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre