2012. február 21., kedd

Nana 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Nos végre rászántam magamat erre a hosszú anime belinkelésére.Főleg azért mert ez az anime a kedvenceim közé tartozik.A paradise kiss hangulatához hasonló anime-ről van sző.Komolyabb,érzelmesebb nézőknek ajánlott.Magyar szinkronnal természetesen.Filmben is van,láttam is.Sok-sok dolog benne van a filmben némi változtatással de vannak hiányok is.

A sorozat két fiatal lányról szól, akik épp Tokióba tartanak egy csodaszép, havas estén. Mindketten húsz évesek, és álmaikat, vágyaikat, szerelmüket keresve indulnak el a nagyvárosba. Mindkettőjük neve Nana. A nagy hóesés miatt a vonat hosszú ideig egy helyben áll, és ez beszélgetésre sarkallja a lányokat.Oosaki Nana a Blast (Black Stones) punk együttes énekesnője, külsőleg hűvös és vagány kinézetű lány, de testében egy sebzett lélek lakozik. Álma és élete is egyben a zene, egyetlen csomagja egy gitár és egy doboz cigaretta, állítása szerint másra nincs is szüksége. Komatsu Nana egy életvidám és sokat fecsegő típusú ember, aki hajlamos első látásra beleszeretni abba a férfiba, aki elmegy mellette az utcán, és ez már elég sokszor okozott neki fájdalmat. De úgy látszik, végre megtalálta igaz társát, és hozzá költözik Tokióba. Álma, hogy szerető feleség legyen, és hogy elláthassa azt a férfit, akit igazán szeret.A két szereplő útja elválik, mikor a vonat végre befut Tokióba. De később a sors újra összehozza őket és végül lakótársak lesznek. Két különböző személyiséget ismerhetünk meg a lányokban, mégis az idő elteltével kialakul köztük egy kötelék, ami mindennél erősebb. Nana és Hachiko (K. Nana) egymás mellett ismerik meg a felnőtté válás örömeit és kínjait, együtt fedezik fel önmagukat és az életet.(Animeaddicts)

Részek Online :

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
11,5.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
19.rész
20.rész
21.rész
21,5.rész
22.rész
23.rész
24.rész
25.rész
26.rész
27.rész
28.rész
29.rész
30.rész
31.rész
32.rész
33.rész
34.rész
35.rész
36.rész
36,5.rész
37.rész
38.rész
39.rész
40.rész
41.rész
42.rész
43.rész
44.rész
45.rész
46.rész
47.rész

The End :(
Az élmények mangában folytatódnak!


5 megjegyzés:

 1. sziaa..nem tudod hogy 2. évad van e vagy lesz e??:D
  amúgy nagyon jó hogy felraktad ezeket már mindenhol kerestem.:P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Elméletileg lesz folytatva.A szerző beteg volt sok ideig,és egy ideig csak úgy állt a manga is.Elvileg a manga befejezése után folytatva lesz.Nekem is a szívemhez nőtt a történet,az egyik kedvencem.De ha már esetleg nézhető lesz,vagy akármi,arról úgy is tudomást szerzel,hiszen azonnal kiírjuk valahova :)

   Törlés
 2. és a mangát szerinted nem lehet megtalálni valahol? az se baj ha angolul csak meglegyen:)

  VálaszTörlés
 3. Van már valami hír a második évaddal kapcsolatban? :)

  VálaszTörlés

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre