Yamato Nadeshiko Shichi Henge 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szeretem ezt az anime-t.Elég sok marhaság van benne... :) Akinek van baromság tűrőképessége annak ajánlatos ez az Anime.Egy kicsi romantikát is beleszőttek,ráadásul poénosan. :)
Dorama verziója is van,ami szintén egy nagy siker :)


Négy eszméletlen külsővel megáldott, bishounen fiú: Kyohei, Oda Takenaga, Toyama Yukinojo és Morii Ranmaru "albérletben" él egy hatalmas, szálloda külsejű házban, békében és boldogságban. Azonban egy nap a ház tulajdonosa úgy dönt, elutazik egy időre aktuális kedvesével. A hölgy azonban feladatot szab ki a fiúk számára. Amíg távol van, az unokahúga, Sunako Nakahara odaköltözik hozzájuk, s hölgyet kell faragniuk belőle. Ha sikerül ezt teljesíteniük, elengedi nekik a lakbért, ha nem, az eddigi bér tripláját kell fizetniük. A fiúk félvállról veszik a feladatot, hisz számukra ez nem jelenthet kihívást. Azonban ők is meglepődnek, vagyis megrémülnek, amikor először megpillantják az unokahúgot. Sunako egy kísérteties jelenség, több mint két éve nem vágattatta le a haját, nem néz tükörbe se, és ósdi ruhákat hord. Így szó szerint úgy néz ki, mint Samara a Kör című filmből. De ezt csak az tetézi, hogy oda van a véres, Japánban már betiltott horror filmekért, s négy érdekes barátja van: Hiroshi-kun (anatómiai bábu), Josephin (csontváz, boával és parókával felszerelve), Akira-kun (szintén anatómiai bábu) és Josephin férje, gróf George Maximilian Belogia (csontváz, 18. résztől szerepel). S még egy fontos információ: Sunako nem tudja elviselni a gyönyörű emberek látványát, nemtől függetlenül szökőkútszerű orrvérzéssel reagál ezekre a "teremtményekre". Így azon kevés lány karakterek közé tartozik, akik erősen orrvérzősek. Csak hogy említsek pár példát: Karin (Chibi Vampire Karin) és Bel (Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu). Persze nem ok nélkül lett ilyen, első és egyetlen szerelme csúnyának nevezte. Tehát elég rendesen fel van adva a lecke a fiúknak, de mivel nem akarnak lakbért fizetni, elkezdik kezelésbe venni.(Animeaddicts)


Részek Online:
Megnéznéd a live action-t is? Megtalálod IDE kattintva az oldalunkon!

Megjegyzések

 1. Nagyon köszönöm, imádom a sorozatot:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szívesen :) Én is nagyon :) Többször láttam már .D

   Törlés
 2. Jajj már nagyon régóta kerestem ezt az animét és végre megtaláltam*__* Köszönet érte:))^^ Egyébként nagyon tetszik az oldal, totál rákattantam...Már kinéztem magamnak nem egy animét, amit meg fogok nézni ha ezt kivégeztem:P

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre