2011. december 23., péntek

Ouran High School Host Club
Ez az anime számomra igen fontos :) Nagyon szeretem :) Már Live action-ben is fordítják.( http://dwaejitokki-fansubs.gportal.hu/ )
Én elsősorban a romantikus anime-t szeretem,de ebben egy nagyon kevés van a vicces jelenetek mellett.Csak feliratosan van :) A kép ne tévesszen meg :) A barna hajú emberke lány.Hüh :)


Történetünk nem túl bonyolult, hisz az első részben bekövetkezett „baklövés” az egész sztori elindítója, a többi már csak csupa komolytalanság. Fujioka Haruhi mindenáron be akar jutni az Ouran középiskolába, mert minden vágya az, hogy ügyvéd lehessen. Szerencsére sikerül is neki ösztöndíjas diákként bejutnia, hogy aztán elkezdhesse tanulmányait. Ám sajnos ebbe az iskolába szinte csak gazdag úri fiatalok járnak, akiknek a zsebe tele van tömve pénzzel. Főszereplőnk azonban nem ilyen. Még arra sincs pénze, hogy megvegye az irtó drága egyenruhát. Azért, hogy ne gúnyolják ki, hosszú, laza ruhákat hord, szemüveget visel, és kócos hajjal jár-kel. Haruhi éppen egy csendes termet keres, ahol senki sem zavarja, és elkezdhet tanulni. Ekkor bukkan rá az iskola Harmadik Zeneszobájára, ahová be is lép. Itt találkozik hat fiúval (Takashi Mori, Mitsukuni Hunny, Kaoru és Hikaru, Tamaki és Kyouya), akik teljesen megváltoztatják eddigi életét, ugyanis ekkor véletlenül összetör egy 8 millió yenes vázát, így tartozása keletkezik a fiúkkal szemben. A lány nem tud mit tenni, mivel semmi pénze sincs, ezért megegyezik velük, hogy hogyan fogja az adósságát kiegyenlíteni. Ő lesz ezentúl a klub kutyája, akinek muszáj mindent megtennie, amit a fiúk kérnek. Takarítania kell, és a vendégeiknek fel kell szolgálnia az ételeket, italokat. Ám a fiúk egy kis tévedésbe esnek, hiszen Haruhiról az öltözéke miatt azt hiszik, hogy fiú. Végül a klub főnöke úgy dönt, hogy ő is azt a feladatot végzi majd, mint a Host Club többi tagja. Tehát a vendégeikkel (akik persze lányok) kell beszélgetnie, bájolnia, kedveskednie, és mindent meg kell tennie, ami egy lánynak jól esik. Miután kiderül az igazság, hogy Haruhi valójában egy lány, továbbra is elvégezheti a feladatait, hogy kiegyenlítse a számlát, de a vendégek előtt ezután is úgy kell tennie, mintha fiú lenne. (Animeadditcs)


Részek Online:


1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
19.rész
20.rész
21.rész
22.rész
23.rész
24.rész
25.rész
26.részNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre