2011. december 6., kedd

Honey x Honey Drops16éven aluliaknak nem ajánlott!

Nos... imádom... :) Ez egy 2 részes OVA.Kicsit össze lett szorítva az összes cselekmény,de látni kell :) KB 50perces.Én bátorkodtam berakni egy +16-os korhatárt.Bár szerintem 10év alatt nem kéne megnézni... De talán mehetett volna a +12es is...

Hagino Yuzuru egy átlagos lány, aki pincérnőként dolgozik iskola mellett. Egyik nyáron mikor épp dolgozott, Renge Kai megpróbálta elgáncsolni. Yuzuru bosszúból nyakon öntötte egy pohár vízzel és kijelentette, mennyire utálja a Kuge kurzust. A Kuge kurzus egy olyan speciális osztály, amibe csak gazdagok járhatnak, és azok közül is csak olyanok, akik valamilyen virág nevével rendelkeznek. Mikor ismét iskolába kezd járni Yuzuru, Kai bosszút áll rajta a vízért azzal, hogy a Honey-ává teszi. A Kuge kurzus tagjai speciális kiváltságokban részesülnek, mint például, hogy kiválaszthatnak egy átlagos diákot, akit a szolgájukká tehetnek, és nekik az lenne elvileg a feladatuk, hogy a Master, vagyis mestert ne hagyják megbukni, illetve el kell viselniük mindent, amit a Master velük tesz. A Honey kiválasztása egy fülbevaló cserével történik, vagyis a Master az egyik fülbevalóját rárakja valakire, akit a Honey-ának választ, és csak ő tudja levenni a fülbevalót az illetőről. Szegény Yuzuru most, hogy rárakta a Kai az egyik fülbevalóját, nincs más választása, engedelmeskednie kell a mesterének, különben kirúgják, és valószínűleg az öccsét sem vennék fel ebbe a neves iskolába. Azért Kai barátai próbálnak segíteni a lánynak, és egy Yurioka Chihaya nevű srác is nagyon szeretné, ha az övé lenne Yuzuru. Vajon Yuzuru képes lesz elviselni Kai szexuális zaklatásait? És vajon az újdonsült Casanovát, aki elkezdett Yuzurura hajtani, tényleg csak a jó szándék vezérli, vagy van valami más is a háttérben? Mindenesetre, nem egy mindennapi történettel állunk szemben, ahogy az iskolarendszer és szabályok sem mindennapiak.(Animeaddicts)

Részek Online :Törölték a linkeket.Jelenleg nem nézhető Online az anime.Letöltési linkeket kommentbe lehet kérni.5 megjegyzés:

 1. sziaa :)
  tudnál adni letöltési linket?:33

  VálaszTörlés
 2. Szia én is szeretnéklinket Köszi előre is! :)

  VálaszTörlés
 3. http://animeaddicts.hu/download.php?filelist.5.4595 << Felirat

  http://www.nyaa.eu/?page=search&cats=0_0&filter=0&term=Honey+x+Honey+Drops << Videók

  Elvileg egyezni fog a felirat időzítése a videóval.

  VálaszTörlés
 4. Szia kérni szeretnék egy linket ha lehet.

  VálaszTörlés

Bármilyen hozzászólás jöhet a témához.Viszont élek azzal a lehetőséggel,hogy bármikor kitörölhetem a kommentet.
Ettől függetlenül legyetek tisztában a "szavatok" súlyával.Sosem voltam igazságtalan.

"Nem vagyok vezér, nem is akarok az lenni. Parancsolni, engedelmeskedni - a kettő összetartozik." Jean-Paul Sartre