Bokura Ga Ita

Kapcsolódó kép

12 éven aluliaknak nem ajánlott

Számomra ez is egy nagyon kedves anime.Tök átlagos iskolásokról szól.És a rajzolása nem a legjobb viszont ez volt eddig a legromantikusabb anime amit eddig láttam.

Történetünk fõszereplõje, Takahashi Nanami, aki most került új iskolába. Rögtön egy amolyan, tipikus jó tanuló lány mellett kap helyet, aki meg sem próbál barátságos lenni hozzá. Ám ez nem szomorítja el, nem sok idõ kell és barátokra tesz szert. Tõlük tudja meg, hogy kicsoda is az iskola "szép fiúja". Nem érti mi tetszik mindenkinek benne, de nem kell sok idõ, hogy maga is rájöjjön, szerelmes a fiúba, akit Yano Motoharu hívnak. Eleinte nem ismeri be, még magának sem, õ egy ilyen bunkó fiúba? Újabb barátnõi információból, kiderül, a padtársa, azaz Yamamoto Yuri, az Asahi iskolából jött, ahonnan Yano is. De hiába faggatják, csak annyit mond, hogy gyûlöli õt. Nem telik el sok idõ és barátok lesznek a fiúval. Egy beszélgetés közben hirtelen szerelmet vall neki. Yano furcsa kérdéseket tesz fel, de se igent és se nemet nem mond. Takahashi mégsem adja fel, nem hiába. Nemsokára együtt járnak. Megtudja ki volt Yano elõzõ barátnõje, és , hogy mi történt vele. Bár Yano részben még nem lépett túl az elõzõ barátnõjén, és annak tragikus sorsán sem, ez Takahashit nem zavarja, vagy mégis? Vajon hogy alakul kettejük szerelme? És mi köze az egészhez Yamamotónak?
Erre ad a választ ez az anime. Megismerhetjük egy kezdeti párkapcsolat problémáit. Egészen az elsõ csóktól, a szüzesség elvesztéséig. Mellette persze azt is megtudhatjuk, milyen nehéz is ajándékot venni kedvesünknek...(Animeaddicts)


Részek Online:
Érdekelne a live action film is? Az oldalon megnézheted,csak keresd ki ITT A LISTÁBAN.

Megjegyzések